loczek62 15.04.09, 13:57 Niezmiennie wprowadzają mnie w osłupienie. Jakie macie zdanie na temat pań w białych kozaczkach? Kiedy mija moje chwilowe osłupienie fotografuję namiętnie to zjawisko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlodz42 Re: Bikejki... 15.04.09, 14:47 Znam osobę, która uważa, że bez nich jest bosa lub niekompletna A podobno kobiety, jak śpiewaczki składają się z 3 elementów: z głowy, torebki i z pudła rezonansowego Niech się kobiety wypowiedzą, co jest ważniejsze? Buty, czy torebka ? Odpowiedz Link
marguyu Re: Bikejki... 15.04.09, 16:01 onlodz, podejrzewalabym cie o wszystko, ale o znajomosc z nosicielka bialych kozaczek nigdy w zyciu "A podobno kobiety, jak śpiewaczki składają się z 3 elementów: z głowy, torebki i z pudła rezonansowego " No tos sobie narobil wielbicielek Zemsta bedzie krwawa i niespodziwana Odpowiedz Link
onlodz42 Re: Bikejki... 16.04.09, 07:45 marguyu napisała: > onlodz, > podejrzewalabym cie o wszystko, ale o znajomosc z nosicielka bialych > kozaczek nigdy w zyciu Życie, jak pudełko czekoladek... To znajomość ze studiów. Tak jej zostało Kolejne to czysty przypadek. Tylko niektóre z nich noszą do tego rózowe dodatki Pozostałe - tak jakoś służbowo poznałem > Zemsta bedzie krwawa i niespodziwana E, tam. Zawsze mogę skulić ogon, zrobić kocie oczy Myślisz, że nikt nie przygarnie takiego stwora ? Poza tym...czekam na zemstę Trzymam kciuki. Z Twoich rąk to nawet arszenik zeżrę ze smakiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bikejki... 15.04.09, 16:00 Jak juz w poprzednim Twoim watku na temat gustow,powtorze sie Nie klasyfikuje ludzi na podstawie ubioru. To,ze ktos zaklada biale,rozowe,fioletowe kozaczki nie znaczy,ze ma kasze w glowie. Sama nie lubie bialych butow,torebek....nawet ubran. To nie moj kolor,ale jezeli ktos lubi..?to co mi tam... Odpowiedz Link
parachute Re: Bikejki... 15.04.09, 18:17 Muszę się pochwalić, że na jednej z polskich stron poświęconej temu zjawisku jest zdjęcie, co prawda nie mojego autorstwa, ale z moim udziałem... Oczywiście bez białych kozaczków ale z białymi kozaczkami w tle Znawcy tematu zapewne wiedzą o jakiej stronie mowa Odpowiedz Link
projek Re: Bikejki... 16.04.09, 10:23 Dla mnie bikeje to synonim obciachu, charakterystyczny i nieodzowny element stroju tzw. 'blachar'. Niby o gustach nie powinno się dyskutować ale chyba każda kobieta ma lustro w domu. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Bikejki... 16.04.09, 11:47 a mnie zadziwiaja geje jak sie trzymaja za raczke i chodza w japonkach zamiast zalozyc modny bucior. Tragicznie to wyglada. Dwoch faciow w dzinsach i klap,klap. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bikejki... 16.04.09, 14:17 a co Ci bardziej przeszkadza? to,ze ida trzymajac sie za rece? czy to,ze w klapkach? (nie wiedzialam,ze japonki to gejowskie buty) Odpowiedz Link
loczek62 Re: Bikejki... 16.04.09, 14:23 skiela1 napisała: > (nie wiedzialam,ze japonki to gejowskie buty) A to ciekawe bo ja też nie wiedziałem... Odpowiedz Link
dede43 Re: Bikejki... 18.04.09, 00:06 Kochani, może teraz białe kozaki to obciach, styl blachar itd, ale .... Popatrzcie na zdjecie najsłynniejszej top modelki z lat 60-tych Twighy - geometrycznie skrojona sukienka mini do tego białe kozaczki na płaskim obcasie i wielkie klipsy w stylu op-art. Starsza młodzież wie doskonale o czym mówię. To nie był obciach, a szyk!!!. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bikejki... 18.04.09, 00:34 bo widzisz gdyby te biale kozaki byly promowane przez ..Nico Rottini czy Louisa Vuitton ...... az tak bardzo z kiczem by sie nie kojarzyly tak naprawde to i czerwone/zolte moga byc wyzywajace i kiczowate, a nie sa. Psychologia tlumu troche mnie rozsmiesza Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bikejki... 18.04.09, 16:02 loczek62 napisał: > Dołączmy do tego sandały i skarpety.... w tym momencie odkrecasz 'kota ogonem' bo to nie sandaly czy skarpety sa problemem,a raczej ich sposob noszenia...polaczenia jednej czesci garderoby z druga.... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bikejki... 18.04.09, 16:39 iryska2604 napisała: > Brr...Zaraz widzę Nelly... wiadomosci.wp.pl/gid,10165647,title,Letnie-kreacje-polskich-politykow,galeria.html?ticaid=17df8 Nelly nie chce przyjac do wiadomosci,ze taki stroj nie jest odpowiedni do pracy a skarpetki do szpilek... jak lubi to niech sobie nosi Odpowiedz Link
ynko124 Re: Bikejki... 16.04.09, 20:16 "Jakie macie zdanie na temat pań w > białych kozaczkach?" Takie same jak na temat pan w czerwonych kozaczkach. Nie lubisz koloru bialego? Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Bikejki... 16.04.09, 20:31 >fotografuję namiętnie to zjawisko. moja rada to uwazaj zeby Ci jakas niewiasta w bialych kozaczkach nie przywalila kopa w dupsko za te hobby. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Bikejki... 16.04.09, 20:48 To że napisałem "fotografuję namiętnie to zjawisko" wcale nie wyklucza że robię to dyskretnie. Odpowiedz Link
marguyu Re: Bikejki... 16.04.09, 21:01 No i wyszlo, ze jestem gejem, maz zreszta tez, bo oboje bardzo lubimy chodzic w japonkach. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Bikejki... 16.04.09, 21:21 To ja też chociaż ostatnie lato bardziej polubiłem Crocs'y Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bikejki... 16.04.09, 23:05 loczek62 napisał: > To ja też chociaż ostatnie lato bardziej polubiłem Crocs'y a jaki kolor? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Bikejki... 17.04.09, 07:15 Czerwone i granatowe, ale ostatnio widziałem pomarańczowe wyglądały super Odpowiedz Link
marguyu Re: Bikejki... 16.04.09, 22:27 Crocs'y tez bardzo lubie. I im smieszniejsze tym lepiej. Odpowiedz Link