frida2 04.05.09, 13:16 pada, wieje i jest chłodno. jutro potrzebuję dobrego światła i przyzwoitej temp. bo mi modelka inaczej zamarznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parachute Re: Pogoda 04.05.09, 15:43 Zawsze możesz zrobić sesję z cyklu "taft na każdą pogodę" było palące słońce w Nowym Jorku deszcz w Londynie wiatr w Paryżu.. może być i chłód w Głogowie Bardzo bym chciał żeby popadało bo już na tą mało zieloną zieleń nie mogę patrzeć. Odpowiedz Link
frida2 Re: Pogoda 04.05.09, 16:52 parachute napisał: > Zawsze możesz zrobić sesję z cyklu "taft na każdą pogodę" > było palące słońce w Nowym Jorku > deszcz w Londynie > wiatr w Paryżu.. > może być i chłód w Głogowie wiatr to nawet jest wskazany, ale deszcz niekoniecznie, a chyba lunie tym razem zdjęcia robimy nad jeziorem. Odpowiedz Link
parachute Re: Pogoda 04.05.09, 20:15 natchniona "Tatarakiem" Wajdy? była mokra Włoszka, może być i mokra Polka modelka ta sama? Odpowiedz Link
frida2 Re: Pogoda 04.05.09, 21:46 nie, gdyż nie widziałam jeszcze tego filmu tak, modeluje M. znów Odpowiedz Link
parachute Re: Pogoda 04.05.09, 21:53 film dziwny, odważny, poruszający... a eM jestem ciekawy...czy i tym razem doprowadzisz ją do płaczu Odpowiedz Link
frida2 Re: Pogoda 04.05.09, 21:59 parachute napisał: > film dziwny, odważny, poruszający... czekam aż będzie u nas. > a eM jestem ciekawy...czy i tym razem doprowadzisz ją do płaczu będzie smutno, melancholijnie, ale bez "łez" Odpowiedz Link
marguyu Re: Pogoda 04.05.09, 22:19 Juz piec tygodni nie padalo. Lakne deszczu jak kania dzzu. Moze w koncu bedzie padal, bo zrobilo sie zimno, w ciagu dnia temperatura spadla o 10 stopni, co wcale mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Pogoda 04.05.09, 23:13 Pod Głogowem w nocy akurat padało .Zrobiło się chłodno. Odpowiedz Link
moonflour Re: Pogoda 05.05.09, 01:03 chyba wszędzie w pl było dzisiaj zdecydowanie chłodniej,niż w ciągu weekendu.niestety! Odpowiedz Link
frida2 Re: Pogoda 06.05.09, 14:24 bylo bardzo zimno, wietrznie, a na koniec padalo. wrocilam pozno, zmeczona, ale zadowolona, bo udalo mi sie zrobic kilka ciekawych ujec. pierwsze efekty beda dzis Odpowiedz Link
frida2 Re: Pogoda 07.05.09, 19:23 parachute napisał: > bardzo mi się podoba pierwszy efekt! cieszę się to chyba jest jedno z moich ulubionych zdjęć z tego dnia. Odpowiedz Link