Dodaj do ulubionych

Słodki odpowiednik viagry

10.12.03, 17:14
Bułgarscy pszczelarze reklamują miód z ostów jako naturalną i tanią
alternatywę dla viagry. Są przekonani, że będzie hit tegorocznej zimy.

Przedstawiciele pszczelarzy twierdzą, że wypróbowali już jego niezwykłe
właściwości i są nimi zachwyceni.

Miód jest rozchwytywany przez Bułgarów. Szczególnie kobiety kupują go na
swiąteczne prezenty dla swoich mężczyzn, aby wzmocnić ich seksualny apetyt.

----------
Tylko nie napisali czy ten miód się je, czy też może smaruje nim pewne części
ciała, hmmmmmmm...... wink))
Obserwuj wątek
    • brookie Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 08:58
      A cha!!! To dlatego Glory taki aktywny! Dodaje miodu do herbaty.
      • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:12
        jak zawsze brakuje informacji o tym, czy to dziala w obie strony... sad((
        • very_famous Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:19
          Niestety nic więcej nie podali sad
          • dorota.28 Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:21
            fatalnie, brak dokładnych informacji trzyma mnie w niepewności
            • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:27
              mysle, ze to cale ozywienie wobec specyfikow dla mencizn, to jakas tendencyjna
              nagonka, sugerujaca, ze to wlasnie oni problemy maja. No, tylko kto ma w to
              wierzyc? I po co?
              • very_famous Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:36
                Dobrze że Bułgarzy wymyślili miód a nie użądlenie tych pszczół przed... Oj
                bolesne by to było...
                • dorota.28 Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:43
                  jak dla mnie to bez sensu, w pewnych sytuacjach nic nie pomoże
                • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:48
                  zalezy jeszcze w co mialoby byc takie uzadlenie.
                  • dorota.28 Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 10:48
                    w ucho?
                    • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 11:37
                      a moze wogole poszlismy zlym tropem i nie chodzilo ani o spozywanie (stricte),
                      ani ukaszanie ale o smarowanie???
                      mhmmm.... mniam!, a ja w pracy... sad
                      • kolczatka Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 11:45
                        Smarowanie czego jeśli można spytać, bo strasznie zaintrygowana jestem tym
                        mhmmm.... mniam!
                        • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 12:18
                          tam gdzie najbardziej apetyt podniesie, a to juz sprawa indywidualna chyba, tak?
                          • kolczatka Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 12:25
                            A ja myślałam o jakiejś bułeczce z masełkiem, albo jabłuszkiem albo twarożkiem
                            z miodkiem. Inna sprawa, że ja do miodku mam stosunek, ekhm, jakby to ująć, ...
                            seksualny wink
                            • dorota.28 Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 12:26
                              eeeeetam, Kolczatka, nie znasz się
                              (wypowiedział sie ekpert, hihi)
                            • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 12:38
                              buleczce z miodkiem?
                              brzmi to rzeczywiscie seksualnie...
                              • kolczatka Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 12:46
                                Zawsze mi się przy okazji miodku przypomina jak to pewna para skleiła się przy
                                pomocy miodku wink)
                                • dorota.28 Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 12:56
                                  poważnie????
                                  przyszło mi coś do głowy... nie zaglądam więcej do tego watku bo xle się może
                                  to skończyc dla mnie
                                  • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 13:11
                                    premier Killer mawial, ze prawdziwych mezczyzn poznaje sie po tym jak koncza.
                                    Nie chcialbym zeby bylo tak, ze prawdziwe kobiety poznaje sie tylko po tym jak
                                    zaczynaja...

A'propos miodku to mi zawsze kojarzy sie Kubus Puchatek twierdzacy, ze
                                    najmilsze chwile w konsumpcji to te tuz przed... i okazuje sie, ze bajka to
                                    wcale nie taka dla dzieci byla smile))
                                • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 13:05
                                  a przy okazji jakich działań?
                                  • kolczatka Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 13:50
                                    Zapewniam Cię, że nie robili sobie maseczki na twarzy wink))
                                    • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 14:57
                                      to moze to nie sklejenie bylo tylko...
                                      ... az wstyd powiedziec. wink
                                      • kolczatka Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 15:10
                                        Nie wiem co było przyczyną, natomiast były pewne problemy z hmmm...
                                        rozłączeniem tej pary. Coś jakby niechciana do końca depilacja następowała. Nie
                                        znam szczegółów bo nie byłam bezpośrednim uczestnikiem wydarzeń wink)
                                        • creamy Re: Słodki odpowiednik viagry 11.12.03, 15:13
                                          moze sytuacja rzeczywiscie byla drastyczna, ale ja tak wlasnie parsknalem
                                          smiechem.... wywala mnie kiedys z tej roboty... wink

Moral z tego taki: nie lej miodu na klaki.

smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka