ela2225 27.02.14, 16:23 Czy z mrożonej dyni ze sklepu mogę ugotować zupkę dla mojego 5 miesiecznego synka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.lelen Re: Dynia 28.02.14, 00:38 Tak, jeżeli jest to dobrze zrobiona mrożonka - czyli nie ulegała rozmrażaniu, nie ma kawałków lodu itp. Można też skorzystać z gotowych posiłków ze słoików np.: Dynia z ziemniakami HIPP. Pozdrawiam. Agnieszka Leleń lekarz w Klinice Pediatrii i Żywienia IP Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
zoja86 Re: Dynia 03.03.14, 20:20 Możesz też kupić dynię w sklepie z ekologiczną żywnością i zamrozić - ja tak zrobiłam (bo nie przygotowałam się w sezonie), zamroziłam i mam zapas na parę miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Dynia IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 21:29 Ja tez zrobilam jak zoja I w kazdej chwili mam pod ręką slodziutką dynie, a ta Hippa jest obrzydliwa i na pewno nie smakuje dynią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Dynia IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 22:48 zgadzam się ta z hippa ma nieciekawy zapach. ja kupuje mrożoną z hortexu, bo w sezonie się nie zaopatrzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś