monjan 18.03.10, 12:25 pokazał na początku, ze powinnam ważyć 56,1 i tak mi skonstruował fazy ale ja chciałabym 55 czy da radę?dlaczego tak oblicza? Link Zgłoś Obserwuj wątek
margo_kozak Re: Test Dukana 18.03.10, 13:54 Monika a ten jeden kg jest az tak ważny? to tylko kilogram:) Link Zgłoś
monjan Re: Test Dukana 18.03.10, 14:21 :) nie ważne jest, by zmieścić się w spodnie, co je z szafy wyciągnęłam:) Link Zgłoś
margo_kozak Re: Test Dukana 18.03.10, 14:29 a skad pewnosc ze dzieki wadze 55 kg sie zmiescisz? ja bym raczej patrzyla na obwody w cm Link Zgłoś
leneczkaz Re: Test Dukana 18.03.10, 16:32 Jeśli to było przed ciążą to i tak zapomnij. Ciało zmieniło się raz na zawsze. Tylko ekstremalne ćwiczenia doprowadzą brzuch do formy. Dieta raczej nie. Link Zgłoś
tosi-mama Re: Test Dukana 02.04.10, 10:11 monjan już pisałam o tym w swoim wątku - mimo, że osiągnęłam wagę jaką kiedyś miałam to ciuchy, w których wtedy chodziłam nie pasują na mnie. Na tej diecie zupełnie inaczej schudłam. Tak więc nie przejmuj się tym jednym kg bo być może dużo wcześniej już założysz te spodnie - czego z całego serca Ci zyczę Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: Test Dukana 18.03.10, 16:50 dżizas, nie pogrążajcie dziewczyny, ona właściwie o co innego pytała... Test Dukana jest jednak teoretyczny - oparty na jakichś założeniach, ale nie jedyny wiążący.... byc może w spodnie zmieścisz się już kilogram wcześniej, a jeśli nie, to nic nie stoi na przeszkodzie , zeby kontynuować diete ,aż schudniesz kilogram więcej niż Ci "dukan wyliczył". Ten test jest po to, aby uzmysłowić sobie, czy nasze marzenia o wadze nie sa nierealne... Ze np osoba ważąca 100 kg nie utrzyma wagi 55, ale juz bez problemu 70... Kilogram w tą czy w ta nie ma wielkiego znaczenia... Link Zgłoś
monjan Re: Test Dukana 02.04.10, 08:56 tak napisze, moze sie komuś przyda a więc przez prawie miesiąc Dukana schudłam do 57,5 , może jeszcze schudnę do 56 może nie(do 55 już nie chcę), ważne jest dla mnie, że już czuję się dobrze, mieszczę się w spodnie, dobrze wyglądam w bikini a inne ciuchy ze mnie spadają straciłam 10cm w brzuchu więc chyba nie przywiązywałabym się tak do ilości tych kg ale do wyglądu i samopoczucia! a to co mam teraz już mi odpowiada:)) więc niedługo III faza Link Zgłoś
77asiula Re: Test Dukana 02.04.10, 09:26 I to jest najwazniejsze! A te spodnie co je z szafy wyciagnelas trzymaj na wierzchu jako motywator! :) pzdr (ja po dwoch tyg 3kg mniej, jeszcze 3kg i bede w pelni usatysfakcjonowana). Link Zgłoś