asiek195 24.04.10, 23:15 Czy ćwiczycie dodatkowo stosujac tą dietę ? Na pewno mi nie zaszkodzą ale jesli nie sa konieczne to może sobie odpuszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiia Re: Ćwiczenia 25.04.10, 00:41 chodzę sobie raz w tyg na aquarobic i nic więcej nie robię i nie będę bo nie mam kiedy. nawet te godzinę w tyg ciężko jest wyłuskać z nabitego kalendarza :( Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Ćwiczenia 25.04.10, 09:09 ćwiczę po 1)żeby waga szybciej spadała, a po 2)żeby zapobiec spadkowi napięcia skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ćwiczenia 25.04.10, 11:59 > Czy ćwiczycie dodatkowo stosujac tą dietę ? Na pewno mi nie > zaszkodzą ale jesli nie sa konieczne to może sobie odpuszcze :) Jeśli nie masz motywacji, by ćwiczyć dla sylwetki, zrób to chociaż dla swojego serca, odwdzięczy Ci się w przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
kubasiowo Re: Ćwiczenia 25.04.10, 20:29 Ćwiczę. 2 razy w tygodniu aerobic i czasem steper w domu. Na początku codziennie, teraz czasem odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
e.i.t.h.e.l Re: Ćwiczenia 26.04.10, 00:51 Ja nie ćwiczę, bo udaję, że nie mam kiedy :) Poza tym Dukan w pierwszych 2 fazach nie zaleca jakichś intensywnych ćwiczeń, dopiero proponuje je w trzeciej fazie. I dobrze, bo jak na razie to za mało mam na to energii. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasiowo Re: Ćwiczenia 26.04.10, 06:54 Nie zaleca, ale osobom z otyłością ze względu na trudności w poruszaniu się (zbyt duży wysiłek),a nie wszystkim. Ruch zawsze jest wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Ćwiczenia 26.04.10, 09:58 Biegam 3-4 razy w tyg. po 5 km + spinning 2 razy w tyg po 45 minutek. Tyle tylko, że biegałam i ćwiczyłam już przed dietą ... uwielbiam to :) Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Ćwiczenia 26.04.10, 10:58 A figa, nigdy w życiu:) Nie znoszę wszelkich form wysiłku fizycznego i teraz też nie zamierzam ich stosować:) Odpowiedz Link Zgłoś
luulajka Re: Ćwiczenia 26.04.10, 15:16 ja podobnie jak e.i.t.h.e.l. Udaję, że nie mam kiedy :P Prawdę mówiąc przyjdę z pracy, to zawsze mam coś w domu do zrobienia + zajęcie się dzieckiem... jak juz to z nim się wybiegam na swieżym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakamilaikasi Re: Ćwiczenia 26.04.10, 22:32 ja plywalam przed dieta, teraz jakos wieczorami nie mam sily aby plywac, wiec ide na rowerek. 15 min intensywnie rowerka, 15 min biezni, 15 rowerka i zawsze rano jest przynajmniej 0.5kg mniej. mam nadzieje, ze co tluszcz sie zamieni w miesnie to potem nie przybiore na III fazie (jezeli dotrwam, bo motywacje mam, ale tak malo jestem przekonana, ze ta dieta nie szkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa Re: Ćwiczenia 26.04.10, 22:36 Niestety nie mam czasu na regularne cwiczenia. Ale chodze codziennie z moimi dziewczynami na godzinny spacer... Odpowiedz Link Zgłoś