Dodaj do ulubionych

3 tygodnie

27.04.10, 16:24
Jutro miną 3 tygodnie jak dukam :-)
Na początku migiem wysikałam ponad 2 kg, ale mój organizm myślał sobie, że to chwilowe niedomaganie, zabieganie więc dał się oszukać i spadło jeszcze 2 kg. Ale jakieś 2 tygodnie temu organizm się połapał, że to jest jakaś sprawa długofalowa i jak się nie zaprze zadnimi łapami to go ani rusz :-/
No zawziął się, że się nie da tym razem oszukać i nie zjada tłuszczu. Może mu nie smakuje? :-)
I teraz, albo ja albo on. Przeciągamy tę linę i raz w górę raz w dół ale cały czas nie mniej niż te magiczne 72 kg.
No co za gangrena jedna :)
Nie dam się i już.
Obserwuj wątek
    • kubasiowo Re: 3 tygodnie 27.04.10, 18:13
      Nie poddawaj się! Zobaczysz jak za chwile spadnie nagle kolejny kilos:-)
      • kitty79 Re: 3 tygodnie 27.04.10, 19:22
        U mnie jutro też miną 3 tygodnie. Schudłam 3kg (zaczynałam od 65,5).
        W międzyczasie były urodziny syna i zjadłam tort, lody. Od tamtej
        pory też się jakoś zablokowałam i troche męczy mnie ta dieta. Jak wy
        sobie radzicie w sytuacji gdy macie gości? Bo mnie trochę głupio
        częstować ich smakołykami a samej jeść jogurt czy twaróg.
        • ganbaja Re: 3 tygodnie 27.04.10, 19:54
          Dziś są urodziny mojego męża. Wszyscy poza mną zjedli pyszny obiadek, potem tort lodowy a na koniec mąż dostał alkohol. Ja zjadłam to co zwykle i popiłam wodą :-)
          Jakoś mnie to nie rusza zbytnio, choć przyznaję, ze odmówienie sobie naleśników oraz lodów wymaga ode mnie samodyscypliny :-)
    • ladybird_91 Re: 3 tygodnie 27.04.10, 19:14
      ooo mamy podobne doswiadczenia :) mi minely wczoraj 3 tyg, w pierwszym tyg schudlam 4 kg :) potem mialam stagnacje wagi... na szczescie 3 dni temu waga znow ruszyla w dol...:) cierpliwosci :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka