mid_mi 20.05.10, 20:07 Prawie wszyscy widzą, że chudnę i gratulują. Oczywiście poza Tym, na którego opinii najbardziej mi zależy :(. Ot tak trochę posmutniałam moje drogie Link Zgłoś Obserwuj wątek
monkie Re: Widzą, że chudnę 20.05.10, 20:40 Jak inni widzą to on napewno też :) Patrzy, podziwia i dech mu zapiera :P :) Link Zgłoś
dolmadakia Re: Widzą, że chudnę 20.05.10, 22:21 Jeśli to facet to oni tak dużo nie widzą:-) Najważniejsze,jak widzą koleżanki-bo to znaczy że naprawdę widać:-) Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Widzą, że chudnę 20.05.10, 23:31 Jestem dzisiaj wojującą feministką, bo 'Ten' :P daje mi się mocno we znaki, więc powiem tylko, że: FACET TO ŚWINIA :P:P:P Odchudzaj się dla siebie. Jak nie zauważy, to jego strata, pff! Link Zgłoś
asfo Re: Widzą, że chudnę 21.05.10, 11:05 Mój twierdził, że jak widzi mnie codziennie to trudno mu zauważyć różnicę. Zaczął ją widzieć, jak zgubiłam 15 kg i wszystkie spodnie zaczęły na mnie wisieć. Link Zgłoś
em_em71 Re: Widzą, że chudnę 21.05.10, 11:10 Może "Ten" ma tak, że fajna dla niego jesteś w każdym rozmiarze? Swoją drogą, zagryzłabym, gdyby facet mi powiedział, że przytyłam i mam coś z tym zrobić, bo to dla NIEGO jakiś dyskomfort jest. Już wolę by milczał także gdy chudnę :) Link Zgłoś
brattby Re: Widzą, że chudnę 21.05.10, 12:26 Nie przejmuj się. Ja kupiłam sobie wczoraj pierwsze spodnie w rozmiarze 34. Dzisiaj idąc ulicą z moim facetem pokazywałam mu różne kobiety i pytałam "jestem taka jak ona?". Ciągle mówił, że nie do końca, że nogi nie takie... w pewnym momencie pokazał mi kobietę w rozmiarze 40 tak na oko i mówi: ooo nogi to masz dokładnie takie, tylko tyłek trochę mniejszy :/ jestem już chudsza od niego, ale co z tego, skoro on widząc spodnie w rozmiarze 34 mówi: "o, już jesteś prawie taka jak ja. Ja kupuję 32." Niestety nie skumał, że rozmiar 32 dżinsów męskich, to nie to samo, co 34 spodni materiałowych damskich. Dżinsy to bym pewnie 28 albo 29 kupiła. Niestety facet to facet. Jeśli to jeszcze nie jest TWÓJ :D facet, to na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że moja przyjaciółka randkowała przez dwa miesiące, w międzyczasie schudła 10 kg, w końcu jak się zeszli, to on jej powiedział, że oczywiście zauważył jak bardzo schudła, ale nic nie mówił, bo by to tak wyglądało, jakby wcześniej była gruba i nie chciał jej urazić :P Link Zgłoś
madziuniam78 Re: Widzą, że chudnę 21.05.10, 16:56 Wazne,ze nie widzial jak tylas...albo zaniemowil z wrazenia...ew.obrazil sie...a moze malomowny jest?...moze mowi a Ty nie slyszysz?... A moze poprostu nie ma to dla niego znaczenia...i bardzo dobrze. Moj wyszkolony chwalic ale kolo dupy mu lata ile waze...Widzial co bral. Link Zgłoś