bryanowa-1 12.06.10, 19:12 ,,...a bo jak na ciebie patrze to mi sie jesc chce'' i zrobiło mi sie strasznie przykro:/ nie spodziewałam sie takiego ,,komplementu'' akurat po tej osobie:/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
imasumak Re: ,,komplement'' 12.06.10, 19:22 Ale dlaczego się tym tak przejęłaś? Może chodziło o to, że jesteś apetyczna? Link Zgłoś
ven.to Re: ,,komplement'' 12.06.10, 19:25 niestety nawet najlepsiejszym zdarza się rąbnąc jak krowie g... :( ale co tam, jeszcze tylko 27 kg i będziesz mogła pójśc, stanąc przed tą osobą i odebrac jej trochę pewności siebie :* Link Zgłoś
joanna-olga Re: ,,komplement'' 12.06.10, 19:34 Pewnie wszystko zależy od kontekstu, ale ja osobiscie znam kilka osób na widok których anoreksja puka do moich drzwi i wcale to komplement nie jest. Nie przejmuj sie głupotami. Link Zgłoś
dorota-on-line Re: ,,komplement'' 12.06.10, 19:45 no ja jak bym widziała kogoś za dużego to bym raczej powiedziała ze od patrzenia na ta osobe nie chce mi się jeść(żeby tak nie wyglądać).co sie przejmujesz-mi znowu cały czas wszyscy mówili że nie jestem taka gruba albo że są grubsi a teraz jak się odchudzam to te same osoby(m.in.chłopak i mama)mówią że dobrze i że najwyższy czas bo taka młoda dziewczyna to powinna inaczej wyglądać.. Link Zgłoś
bryanowa-1 Re: ,,komplement'' 12.06.10, 19:54 vento niestety pewnosci siebie jej nie odbiore bo ona juz schudła 20 kilo a mi waga nie chce spadac .i to ona odbiera mi pewnosc siebie:/ poczułam sie jak osoba ,która wzmaga u innych apetyt:/ Link Zgłoś
ven.to Re: ,,komplement'' 12.06.10, 21:00 ooooj, to znaczy że chwilowo post-odchudzaniowa-wredota dopadła Twoją kumpelę. 20 kg w dół to sukces ale przyniósł jej również wiele frustracji, jak widac, wywaliła ją na Tobie. Wybacz jej :) złośliwej bestii ;) Odwagi, Twoja waga spadnie na pewno! Of topem - na studiach miałam kumpelę Agnieszkę*, dusza człowiek, wiecznie na diecie. Serce na dłoni, zawsze szczera, zawsze w porządku. Ale jak udało jej się porządnie schudnąc, zaczęła się odchudzac też jej najlepsza koleżanka, Ewelina** (podobne typy, rozmiary i odchudzaniowa historia). To było niesamowite, im więcej Ewelina zrzucała kilogramów tym bardziej Agnieszka chodziła wściekła. Wszyscy myśleli że chodzi o jakiegoś tam Adama***. W przystępie pijaństwa Aga wyznała że do pasji doprowadza ją fakt że nawet raz w życiu nie może byc sylwetkowym "naj" - po tylu latach frustracji, wyrzeczeń, docinków na temat wagi. Chciałaby żeby kiedy ona się odchudziła, reszta najbliższego otoczenia przynajmneij przez chwilę topiła się w obżarstwie w pełni uznania dla jej dokonań a nie poprzez dietę pokazywała że całe odchudzanie warte jest tyle co "pierdnięcie w stołek" (cytat dosłowny). Po tym wyznaniu Ewelina rzuciła się w objęcia Agi i solennie obiecała zeżrec całą pizzę i doprawic nutellą, w imię przyjaźni :) I dalej było spoko * imię zmyślone ** imię również zmyślone *** dla odmiany imię prawdziwe Link Zgłoś
d_dora Re: ,,komplement'' 12.06.10, 22:48 coś w tym jest bo ja np.w ciąży naprawdę mało jadłam(nawet mniej niż przed) i pilnowałam zeby to było zdrowe ale przeleżałam połowe ciąży w łóżku i to sie skończyło dodatkowymi 25 kg wagi.karmiłam 4 miesiące bo miałam kiepski pokarm. w sumie po zakończeniu karmienia moja waga pokazywała 1kg mniej niż w ostatnim dniu przed porodem(wychodzi że została mi nawet waga urodzonego dziecka). i teraz szlag mnie trafia że moja bratowa która też była przed ciążą puszysta to teraz po 3 miesiącach od porodu schudła 20 kg bez wyrzeczeń i jest laska a ja muszę sie męczyć.i wszyscy w sumie widzą jaka z niej laska a ze mnie mniej.i chyba mnie wkurza ze nie tylko mi sie udaje zrzucić. może twoja kolezanka jednak widzi efekty u ciebie i się wkurza żeby ci nie poszło tak dobrze jak jej... wogóle to jej ciąża i karmienie służy naprawde bo po pierwszej ciąży i karmirniu też wyglądała lepiej niż przed ciążą. Link Zgłoś
dorota-on-line Re: ,,komplement'' 13.06.10, 07:40 a może to tobie się tak wydaje? ale coś schudłaś?bo waga to nie wszystko-może jak ćwiczysz lub nawet dużo się ruszasz to nabierasz mięśni ale w międzyczasie chudniesz Link Zgłoś