Dodaj do ulubionych

System 2/5

03.08.10, 16:01
Hej, czy któraś z Was stosowała ten system? Jeśli tak to jakie efekty ?
Zastanawiam się właśnie który wybrać. Póki co robię 2/2, ale chciałabym za
jakieś 2 tyg przejść na ten 2/5.
Obserwuj wątek
    • imasumak Re: System 2/5 03.08.10, 17:41
      dziubasekk napisała:

Hej, czy któraś z Was stosowała ten system?

Praktycznie cały czas stosowałam 1/1, poza dwoma tygodniami, gdzie byłam 2/5
      (poniedziałek i wtorek proteinowe, reszta warzywne). Waga wtedy wolniej spadała,
      ale nie wiem, czy istotnie z powodu przewagi dni PW, czy akurat trafiło na taki
      moment.
      • niespiacamysza Re: System 2/5 03.08.10, 19:14
        2/5 znaczy sie 2 PP i 5 PW? Tak myslalam na poczatku, ale drugi wpis mnie zmylil :>
        Ja np. lepiej chudne na wazrywach i stanowczo mam wiecej dni warzywnych ostatnio
        (z powodu wyjzdow, urodzin itd). Natomiast mialam duuuuzo biegania, stresu,
        zalatwiania spraw i malo czasu na jedzenie. Ten tydzien jeszcze odpuszczam,
        ograniczam warzywa do minimum w nim choc jem codzinnie, natomiast od
        poniedzialku 4/3 - 4 PP i 3 PW
        • dziubasekk Re: System 2/5 03.08.10, 20:16
          Chyba nie o to mi chodziło, albo nie wiem że o to;)
          Chodzi mi bardziej o 2 dni protein, a 5 dni bez szczególnej diety. W tej
          kolorowej książce jest opis tego systemu, ma działać na dolne partie ciała i
          cellulit. Ten system mi się najbardziej podoba, ale nie wiem czy będzie skuteczny;)
          • bir.ke Re: System 2/5 03.08.10, 20:56
            faktycznie jest to wspomniane w 'metodzie dr. dukana', ale sam dukan pisze, ze
            jest to dla osob, ktore chca b. wolno chudnac. dzialac pewnie bedzie,
            jesli masz dosc cierpliwosci, zeby sie nie poddac za latwo..
          • imasumak Re: System 2/5 03.08.10, 21:41
            Ale Dukan jakoś to inaczej określał, muszę sprawdzić, bo teraz nie jestem pewna :)
            • imasumak O już wiem :) 03.08.10, 21:44
              System, o którym piszesz, to jest 2/0 (2 dni proteinowe i 5 dni normalnego
              odżywiania)
              Natomiast 2/5 to 2 dni protein i pięć dni PW :)
          • lilka208 Re: System 2/5 04.08.10, 07:36
            ja stosowałam 1/1 , cały czas inaczej bym nie dala rady,i waga leciała w dół :)
        • imasumak Re: System 2/5 03.08.10, 21:39
          niespiacamysza napisała:

2/5 znaczy sie 2 PP i 5 PW? Tak myslalam na poczatku, ale drugi wpis mnie zmylil
          :>

A dlaczego Cię zmylił? Wszak napisałam poniedziałek i wtorek P, a pozostałe dni
          PW :)
          Choć i tak się okazało, że autorce o co innego chodziło ;)
          • dziubasekk Re: System 2/5 03.08.10, 22:27
            To ja nie wiem jak czytałam, że nie znalazłam o co Dukanowi chodziło. Dobrze,że zapytałam:) Czyli, że będzie 2/5, ale po Waszemu :D
            Dzięki wielkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka