dziubasekk 03.08.10, 16:01 Hej, czy któraś z Was stosowała ten system? Jeśli tak to jakie efekty ? Zastanawiam się właśnie który wybrać. Póki co robię 2/2, ale chciałabym za jakieś 2 tyg przejść na ten 2/5. Link Zgłoś Obserwuj wątek
imasumak Re: System 2/5 03.08.10, 17:41 dziubasekk napisała: Hej, czy któraś z Was stosowała ten system? Praktycznie cały czas stosowałam 1/1, poza dwoma tygodniami, gdzie byłam 2/5 (poniedziałek i wtorek proteinowe, reszta warzywne). Waga wtedy wolniej spadała, ale nie wiem, czy istotnie z powodu przewagi dni PW, czy akurat trafiło na taki moment. Link Zgłoś
niespiacamysza Re: System 2/5 03.08.10, 19:14 2/5 znaczy sie 2 PP i 5 PW? Tak myslalam na poczatku, ale drugi wpis mnie zmylil :> Ja np. lepiej chudne na wazrywach i stanowczo mam wiecej dni warzywnych ostatnio (z powodu wyjzdow, urodzin itd). Natomiast mialam duuuuzo biegania, stresu, zalatwiania spraw i malo czasu na jedzenie. Ten tydzien jeszcze odpuszczam, ograniczam warzywa do minimum w nim choc jem codzinnie, natomiast od poniedzialku 4/3 - 4 PP i 3 PW Link Zgłoś
dziubasekk Re: System 2/5 03.08.10, 20:16 Chyba nie o to mi chodziło, albo nie wiem że o to;) Chodzi mi bardziej o 2 dni protein, a 5 dni bez szczególnej diety. W tej kolorowej książce jest opis tego systemu, ma działać na dolne partie ciała i cellulit. Ten system mi się najbardziej podoba, ale nie wiem czy będzie skuteczny;) Link Zgłoś
bir.ke Re: System 2/5 03.08.10, 20:56 faktycznie jest to wspomniane w 'metodzie dr. dukana', ale sam dukan pisze, ze jest to dla osob, ktore chca b. wolno chudnac. dzialac pewnie bedzie, jesli masz dosc cierpliwosci, zeby sie nie poddac za latwo.. Link Zgłoś
imasumak Re: System 2/5 03.08.10, 21:41 Ale Dukan jakoś to inaczej określał, muszę sprawdzić, bo teraz nie jestem pewna :) Link Zgłoś
imasumak O już wiem :) 03.08.10, 21:44 System, o którym piszesz, to jest 2/0 (2 dni proteinowe i 5 dni normalnego odżywiania) Natomiast 2/5 to 2 dni protein i pięć dni PW :) Link Zgłoś
lilka208 Re: System 2/5 04.08.10, 07:36 ja stosowałam 1/1 , cały czas inaczej bym nie dala rady,i waga leciała w dół :) Link Zgłoś
imasumak Re: System 2/5 03.08.10, 21:39 niespiacamysza napisała: 2/5 znaczy sie 2 PP i 5 PW? Tak myslalam na poczatku, ale drugi wpis mnie zmylil :> A dlaczego Cię zmylił? Wszak napisałam poniedziałek i wtorek P, a pozostałe dni PW :) Choć i tak się okazało, że autorce o co innego chodziło ;) Link Zgłoś
dziubasekk Re: System 2/5 03.08.10, 22:27 To ja nie wiem jak czytałam, że nie znalazłam o co Dukanowi chodziło. Dobrze,że zapytałam:) Czyli, że będzie 2/5, ale po Waszemu :D Dzięki wielkie. Link Zgłoś