Dodaj do ulubionych

Inna ja :-)

09.09.10, 11:14
Na diecie jestem dopiero drugi tydzień. Spadły mi 2kg i brzuch jest dużo mniejszy. Czuję się o niebo lżejsza i mam więcej energii. Jeszcze niedawno nic mi się nie chciało, poza obżeraniem się eklerkami, nawet gotować mi się nie chciało dla siebie. A dziś piekę chlebek, robię sałatki, gotuję na parze :-) Chyba znalazłam nowy cel i dobrze mi z tym. W następnym tygodniu idę na basen :-)
Obserwuj wątek
    • mamalideczki Re: Inna ja :-) 09.09.10, 11:20
      Brawo! O to właśnie chodzi, żeby zacząć zdrowo (na ile się da w tych chorych czasach) żyć :-)
      Powodzenia na dalszej drodze :-)
    • mess8385 Re: Inna ja :-) 09.09.10, 11:36
      no i super:) przyznam się szczerze że jak zaczynaliśmy to miałam takiego powera że szok!!!! całe dnie w kuchni z PRZYJEMNOŚCIĄ siedziałam i wyczarowywałam nam co krok to inne dukanorarytasy:):)teraz na szczęście potrafię się lepiej zorganizować, bo na siedzenie całe dnie w kuchni czasu nie mam, ale nadal mam energię, chęci i jak widzę jak M. spada-waga oczywiście-to już mam tysiąc pomysłów jak mu urozmaicić żeby czasem znudzenie jedzeniowe nie dopadło- od 3 miechów jeszcze nie było, więc nieźle chyba??:):) Trzymaj tak dalej olesa:):) nie ma chyba nic lepszego jak dobre, pozytywne nastawienie od początku:)
    • magdulichaa Re: Inna ja :-) 09.09.10, 11:47
      i o to właśnie chodzi!!! tak trzymać!
      • ven.to Re: Inna ja :-) 09.09.10, 11:53
        goood :)
    • makenzen Re: Inna ja :-) 09.09.10, 13:14
      Gratuluję! A ja dzisiaj zapięłam się na trzecią dziurkę w pasku, a jeszcze niedawno był on zbędny... :)
      • paryzanka_ona Re: Inna ja :-) 09.09.10, 15:08
        gratuluje, jak na poczatek to naprawde super ;)

makenzen; twoj kot jest boski ;)
    • nancy_callahan Re: Inna ja :-) 09.09.10, 15:41
      Dobrze, że są takie optymistyczne wątki...
      Super postawa, tak trzymać:)
      Ja też jakby mam więcej energii od czasu Dukanowania i mniej śpię (a spać to jak potrafię:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka