voxave 07.10.10, 10:20 brakuje mi tygodnia do miesiąca przebywania na diecie Dukana------coś sie dzisiaj stało----dostałam rozwolnienia-------co mam robić-----straciłam 8 kg wagi-----dzisiaj nie mogę wyjść z domu Link Zgłoś Obserwuj wątek
donnaanna Re: bunt organizmu 07.10.10, 10:22 niekoniecznie powiazane z dukanem - bierz wegiel i pij i tyle. Link Zgłoś
miss_siou Re: bunt organizmu 07.10.10, 10:32 Może zupełnie z Dukanem niezwiązane, ale sprawdź też czy nie spożywasz za dużo słodziku. W przypadku rozwolnienia Dukanowi eksperci doradzają odstawienie otrąb. Link Zgłoś
voxave Re: bunt organizmu 07.10.10, 10:46 nie używam żadnego słodziku--obywam się bez słodzenia---może przesadziłam z otrębami i z surowymi warzywami jadłam wczoraj całą paprykę surową tylko opiekaną nag gazem oraz surowy głąb brokułowy----rano biały ser z pomodorami--obiad dwa pulpety wołowe w sosie pomidorowym,malutkie po obiedzie nakolację zupa jarzynowa z wątróbka----wszystko małe ilo sci Link Zgłoś
rozmalinka Re: bunt organizmu 07.10.10, 10:54 A może to zatrucie? Jak nie poprawi się, to udaj się do lekarza :-) Link Zgłoś
voxave Re: bunt organizmu 07.10.10, 10:59 nic mi nie dolega,nie boli nie mdli itd---pewnie to jednorazowa akcja i chyba nadmiar otrab jak podpowiada jedna z pań Link Zgłoś
nancy_callahan Re: bunt organizmu 07.10.10, 11:02 Ja też bym raczej widziała zatrucie niż skutki dukana... Spokojnie weź jakiś stoperan i zobacz czy zadziała. jak zadziała i nie będziesz się źle czuła to ok:) Możesz dukać dalej tylo może ostrożniej z tym mieszaniem różnych warzyw w różnych postaciach? ja akurat nie mam takich problemów (raczej odwrotne), ale niektórzy mają wrażliwe żołądki i tak reagują na duże ilości warzyw, zwłaszcza surowych.. Link Zgłoś
voxave Re: bunt organizmu 07.10.10, 11:12 wystraszyłam się`ale juz jestem spokojna---brzuch się uspokoił,ide na słoneczko posiedzieć w ogrodzie w zasięgu pupy mam krzaki w razie czego hi hi to może być też nadmiar surowych warzyw---jestem lżejsza o 1 kg----dam znać czy przeżyłam Link Zgłoś
madzioreck Re: bunt organizmu 07.10.10, 14:24 Hej, mnie potrafi sczyścić po porcji surowych warzyw - a już na bank po ogórkach czy kapuście kiszonej, nie zawsze, ale zdarza się. Papryka zeżarta na surowo takoż samo ;) Link Zgłoś
voxave Re: bunt organizmu 07.10.10, 14:37 Już wydobrzałam,dzisiaj scisła dieta bez surowizny, nigdy po surowych warzywach tak mi się nie zrobiło ,będę ostrożna------obyło się bez tabletek---tylko woda,woda,woda---i już pozdrawiam Link Zgłoś