Dodaj do ulubionych

Chwalę się :)

26.10.10, 16:12
Ważyłam dzisiaj rano 60.1 kg :)
hip-hip?
hurrra!
Obserwuj wątek
    • piergiorgio Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:30
      o kurczę!!:) zrób sobie suwacek, żebyśmy mogły podziwiać bardziej!
      • ven.to Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:52
        hehe, suwaczek to ja mam :) tyle ze schowany bo wskazuje jeszcze wagę z przed skoku w górę :) Nie cofam go na dobrą wróżbę. Za chwilę z resztą dojdę do tej wagi i będzie aktualny.
        Tfu tfu
      • makenzen Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:55
        Gratulacje!
        piergiorgio napisała:

> o kurczę!!:) zrób sobie suwacek, żebyśmy mogły podziwiać bardziej!

Właśnie właśnie :) I zdradź, z jakiej wagi startowałaś i ile Ci zajęło odchudzanie :)
        A mnie szlag jasny trafia, że mi jeszcze tak dużo do końca zostało, a waga spada jakby chciała a nie mogła... a w zasadzie to nie spada w ogóle.
    • anja_maciejka Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:58
      Hura Hura Hura ! :D
      • ven.to Re: Chwalę się :) 26.10.10, 17:17
        ja mam problemy hormonalne ze zdiagnozowaną niedoczynnością tarczycy. Na diecie (mż + eliminacja cukrów prostych i tłuszczy nasyconych) byłam od listopada zeszłego roku. Gdzieś w kwietniu ważyłam 69 kg. Poszłam na leki i w ich początkowym efekcie ważyłam
        maju ponad 74 kg. Przez ten okres byłam cały czas na diecie.
        Potem zaczęło spadac i w czerwcu, z wagą 69 kg zaczęłam dukana.
        Więc na dukanie:
        waga wyjściowa: 69 kg (czerwiec)
        Przystanki po drodze:
        66 - lipiec
        60 - wrzesień
        w drugiej połowie września rzut choroby, zmiana leków pod ich wpływem dobiłam prawie do 65! (nie pamiętam dokładnie bo wypieram)
        Ze dwa tygodnie temu (chyba) zaczęło spadac jak szalone i tak dzisiaj rano miałam 60.
        Niewiarygodne, co?
        :)
        • magdula602 Re: Chwalę się :) 26.10.10, 20:03
          super :)
          mnie taki wynik interesuje no może 10kg mniej :)
          moja mama ma też niedoczynność i też ciężej jej idzie ze schudnięciem ale waga spada bierze leki na tą niedoczynność.
        • lilka208 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 12:22
          gratulacje!
          -
          [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=13494c527806573ee.png[/img][/url
          na Dukanie od 11 lipca
          faza 4 od
        • makenzen Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:22
          Dzięki za odpowiedź :) Gratuluję Ci tym bardziej, że dałaś radę mimo problemów hormonalnych! Jak czytam o tym, że leki hormonalne wywołują takie efekty, to jestem przerażona i modlę się, żebym nigdy nie musiała brać tego świństwa, bo cały czas mam nadzieję, że w tej chwili odchudzam się po raz ostatni w życiu... jeśli znów przyszłoby mi ważyć ponad 80 kg, tobym się chyba zastrzeliła ;)
          A mam jeszcze takie pytanko, odnośnie:
          > w drugiej połowie września rzut choroby, zmiana leków pod ich wpływem dobiłam p
          > rawie do 65! (nie pamiętam dokładnie bo wypieram)
          > Ze dwa tygodnie temu (chyba) zaczęło spadac jak szalone i tak dzisiaj rano miał
          > am 60.
          Czy ten szalony spadek wagi nastąpił w trakcie brania leków, czy po odstawieniu?
          Pozdrawiam!
          PS: Bardzo cenię Twoje posty, moim zdaniem jesteś fachowcem od "starego tukana" jakich mało :)
          • ven.to Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:37
            najpierw zaczęłam tyc z powodu kolejnych zawirowań hormonalnych. Po odrobince każdego dnia. Z początku starałam się nie wpadac w panikę; miałam nadzieję że to zwyczajowe u mnie dukańskie "zęby rekina". Ale jak przytyłam ponad dwa kg to dawaj, w trwodze do lekarza. On najpierw coś tam kombinował z dawkami (żadnych zmian, dalej sukcesywnie tyłam) a potem zmienił leki. Po zmianie leków bum - duża zwyżka a potem w dół. Ja tak chyba reaguję - paradoksalnie na początku farmakoterapii waga jeszcze się podbija żeby potem spaśc na łeb na szyję. Poprzednim razem też tak było :) Czyli zarówno szalone skoki jak i szalone spadki u mnie następują pod wpływem leków. Bez leków sobie po prostu spokojniutko tyję :D
    • madziowy1 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 07:38
      no to gratki wielkie kochana....
      widzisz wszystko się dobrze układa :)
      i oby tak dalej dla każdej z nas!
      trzymam kciuki za dalsze spadki
    • nomya Re: Chwalę się :) 27.10.10, 08:31
      Gratuluję :) Rewelacyjna cyfra :)
      • nancy_callahan Re: Chwalę się :) 27.10.10, 09:32
        Gratuluę. To na pewno nagroda organizmu na dobry start w III fazę:)
        I podziwiam za wytrwałość, bo przy tych problemach zdrowotnych nie miałaś lekko...
    • eka1975 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 09:43

Gratulacje!!! Oby tak dalej a za pare dni wróci twój suwaczek i znowu będzie okazja do świętowania
      (Ale ja ci tej 60 zazdroszcze , moje waga stoji już 3 tydzień-buuuu)
    • basik25 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 11:07
      Gratulacje
      • ven.to Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:41
        dzięki dziewczyny :D
        ja normalnie chodzę i uszami klaskam. Na prawo i lewo.
        Tylko skóra mi trochę ucierpiała przez ten ostatni miesiąc. Tzn. nie to że jakieś rozstępy, zmarszczki czy coś . Nie. Jest po prostu bardzo wysuszona i taka jakby, nie wiem jak to określic. Luźniejsza chyba :) łatwiej odchodzi. Ale nie widac tego póki się nie pociągnie :D
        No to teraz smaruję, wklepuję i nawilżam. Przez cały ten okres mam w domu codzienne spa ;)
        • ven.to Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:43
          "klaszczę" rzecz jasna. Nie "klaskam".
          Ale dlaczego nie podkreśla mi "klaskam" na czerwono? Czyżby obie formy były dopuszczalne?
          wow, sprawdziłam - może byc i tak i tak. A "klaskam" brzmi tak brzydko. Aż się samemu błędem jawi :)
          • next.maja.allegra Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:54
            wielgachne brawo i gratulacje:)
            nadzieją żeś dla początkująco dukających :)
    • ven.to dziewczyny! wstawiam suwak!!! 01.11.10, 09:57
      ta-dam
      już aktualny :D
      jeeeeeejeeeeejeeee

a co tam, sama dla siebie
      uwielbiam tą muzykę :)
      ROCKY
      • nancy_callahan Re: dziewczyny! wstawiam suwak!!! 01.11.10, 11:30
        To musi być radocha - widzieć suwak z "wykonanym zadaniem":)
        [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=91814c76c2ac6257b.png[/img][/url]
        Twój biust nawet o tym nie śnił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka