piergiorgio Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:30 o kurczę!!:) zrób sobie suwacek, żebyśmy mogły podziwiać bardziej! Link Zgłoś
ven.to Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:52 hehe, suwaczek to ja mam :) tyle ze schowany bo wskazuje jeszcze wagę z przed skoku w górę :) Nie cofam go na dobrą wróżbę. Za chwilę z resztą dojdę do tej wagi i będzie aktualny. Tfu tfu Link Zgłoś
makenzen Re: Chwalę się :) 26.10.10, 16:55 Gratulacje! piergiorgio napisała: > o kurczę!!:) zrób sobie suwacek, żebyśmy mogły podziwiać bardziej! Właśnie właśnie :) I zdradź, z jakiej wagi startowałaś i ile Ci zajęło odchudzanie :) A mnie szlag jasny trafia, że mi jeszcze tak dużo do końca zostało, a waga spada jakby chciała a nie mogła... a w zasadzie to nie spada w ogóle. Link Zgłoś
ven.to Re: Chwalę się :) 26.10.10, 17:17 ja mam problemy hormonalne ze zdiagnozowaną niedoczynnością tarczycy. Na diecie (mż + eliminacja cukrów prostych i tłuszczy nasyconych) byłam od listopada zeszłego roku. Gdzieś w kwietniu ważyłam 69 kg. Poszłam na leki i w ich początkowym efekcie ważyłam maju ponad 74 kg. Przez ten okres byłam cały czas na diecie. Potem zaczęło spadac i w czerwcu, z wagą 69 kg zaczęłam dukana. Więc na dukanie: waga wyjściowa: 69 kg (czerwiec) Przystanki po drodze: 66 - lipiec 60 - wrzesień w drugiej połowie września rzut choroby, zmiana leków pod ich wpływem dobiłam prawie do 65! (nie pamiętam dokładnie bo wypieram) Ze dwa tygodnie temu (chyba) zaczęło spadac jak szalone i tak dzisiaj rano miałam 60. Niewiarygodne, co? :) Link Zgłoś
magdula602 Re: Chwalę się :) 26.10.10, 20:03 super :) mnie taki wynik interesuje no może 10kg mniej :) moja mama ma też niedoczynność i też ciężej jej idzie ze schudnięciem ale waga spada bierze leki na tą niedoczynność. Link Zgłoś
lilka208 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 12:22 gratulacje! - [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=13494c527806573ee.png[/img][/url na Dukanie od 11 lipca faza 4 od Link Zgłoś
makenzen Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:22 Dzięki za odpowiedź :) Gratuluję Ci tym bardziej, że dałaś radę mimo problemów hormonalnych! Jak czytam o tym, że leki hormonalne wywołują takie efekty, to jestem przerażona i modlę się, żebym nigdy nie musiała brać tego świństwa, bo cały czas mam nadzieję, że w tej chwili odchudzam się po raz ostatni w życiu... jeśli znów przyszłoby mi ważyć ponad 80 kg, tobym się chyba zastrzeliła ;) A mam jeszcze takie pytanko, odnośnie: > w drugiej połowie września rzut choroby, zmiana leków pod ich wpływem dobiłam p > rawie do 65! (nie pamiętam dokładnie bo wypieram) > Ze dwa tygodnie temu (chyba) zaczęło spadac jak szalone i tak dzisiaj rano miał > am 60. Czy ten szalony spadek wagi nastąpił w trakcie brania leków, czy po odstawieniu? Pozdrawiam! PS: Bardzo cenię Twoje posty, moim zdaniem jesteś fachowcem od "starego tukana" jakich mało :) Link Zgłoś
ven.to Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:37 najpierw zaczęłam tyc z powodu kolejnych zawirowań hormonalnych. Po odrobince każdego dnia. Z początku starałam się nie wpadac w panikę; miałam nadzieję że to zwyczajowe u mnie dukańskie "zęby rekina". Ale jak przytyłam ponad dwa kg to dawaj, w trwodze do lekarza. On najpierw coś tam kombinował z dawkami (żadnych zmian, dalej sukcesywnie tyłam) a potem zmienił leki. Po zmianie leków bum - duża zwyżka a potem w dół. Ja tak chyba reaguję - paradoksalnie na początku farmakoterapii waga jeszcze się podbija żeby potem spaśc na łeb na szyję. Poprzednim razem też tak było :) Czyli zarówno szalone skoki jak i szalone spadki u mnie następują pod wpływem leków. Bez leków sobie po prostu spokojniutko tyję :D Link Zgłoś
madziowy1 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 07:38 no to gratki wielkie kochana.... widzisz wszystko się dobrze układa :) i oby tak dalej dla każdej z nas! trzymam kciuki za dalsze spadki Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Chwalę się :) 27.10.10, 09:32 Gratuluę. To na pewno nagroda organizmu na dobry start w III fazę:) I podziwiam za wytrwałość, bo przy tych problemach zdrowotnych nie miałaś lekko... Link Zgłoś
eka1975 Re: Chwalę się :) 27.10.10, 09:43 Gratulacje!!! Oby tak dalej a za pare dni wróci twój suwaczek i znowu będzie okazja do świętowania (Ale ja ci tej 60 zazdroszcze , moje waga stoji już 3 tydzień-buuuu) Link Zgłoś
ven.to Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:41 dzięki dziewczyny :D ja normalnie chodzę i uszami klaskam. Na prawo i lewo. Tylko skóra mi trochę ucierpiała przez ten ostatni miesiąc. Tzn. nie to że jakieś rozstępy, zmarszczki czy coś . Nie. Jest po prostu bardzo wysuszona i taka jakby, nie wiem jak to określic. Luźniejsza chyba :) łatwiej odchodzi. Ale nie widac tego póki się nie pociągnie :D No to teraz smaruję, wklepuję i nawilżam. Przez cały ten okres mam w domu codzienne spa ;) Link Zgłoś
ven.to Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:43 "klaszczę" rzecz jasna. Nie "klaskam". Ale dlaczego nie podkreśla mi "klaskam" na czerwono? Czyżby obie formy były dopuszczalne? wow, sprawdziłam - może byc i tak i tak. A "klaskam" brzmi tak brzydko. Aż się samemu błędem jawi :) Link Zgłoś
next.maja.allegra Re: Chwalę się :) 27.10.10, 13:54 wielgachne brawo i gratulacje:) nadzieją żeś dla początkująco dukających :) Link Zgłoś
ven.to dziewczyny! wstawiam suwak!!! 01.11.10, 09:57 ta-dam już aktualny :D jeeeeeejeeeeejeeee a co tam, sama dla siebie uwielbiam tą muzykę :) ROCKY Link Zgłoś
nancy_callahan Re: dziewczyny! wstawiam suwak!!! 01.11.10, 11:30 To musi być radocha - widzieć suwak z "wykonanym zadaniem":) ****************** [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=91814c76c2ac6257b.png[/img][/url] Twój biust nawet o tym nie śnił... Link Zgłoś