attta Re: do Lilki208 27.11.10, 15:07 Witaj, przeczytałam kiedyś Twojego posta. mam podobnie jak Ty po 40-ce i zawsze byłam chudzina (waga ok 56 przy 170 cm) . Nie wiem kiedy nagle zrobiło się ok 70 i nie jestem gruba, ale źle się z tym czuje. Twój przykład, że schudłaś, utwierdził mnie w przekonaniu, że i ja mogę. Napisz mi proszę co jesz i w jakich ilościach. Moja siostra chudła na D ale ona była grubaskiem i to co ona zjada ja mam na tydzień:), więc jak trochę ograniczyła jedzenie to schudła :)) Czytałam, że tutaj nie można mało jeść, więc jak to jest? Co robić jeśli nie chce mi się jeść? Czy można na śniadanie płatki owsiane, czy tylko otręby? Jeśli możesz proszę o pomoc. Pozdrawiam Link Zgłoś
lilka208 Re: do Lilki208 27.11.10, 18:05 witaj! :) odpowiem tak po trosze : na sniadanie otreby owsiane, na 1 fazie bylam 3 dni i jadlam tylko czyste proteiny, jadlam 5 razy dziennie, az sobie pojadlam , im wiecej tym lepiej na 2 fazie bylam cos 15 dni i stosowalam tryb 1/1 , no i tez jadlam nie malo ale bez przesady , jadalm to co na 1 fazie plus warzywa, slodkich dukanowskich rzeczy nie jadlam prawie dopiero w 3 fazie ktora trwała od 30 lipca do 5 wrzesnia jadlam wiecej slodkich dozwolonych, no i uczty byly 2 razy w tygodniu i 2 razy skrobie, owoce jadlam 1 d0 2 sztuk na dzien itd, od 6 wrzesnia 4 faza i tu jem juz to na co mam ochote ale pewnych rzeczy nie przelkne ( taki nawyk pozostal) . np tlustych potraw, nie slodze cukrem,ale codziennie zjadam lody ( nawet litr) i cos slodkiego , czasem zjem paluszki , kawalek pizzy ale to czasem raz zjadlam frytki ale tylko troche bo mi nie smakowaly ziemniaki zjem moze 4 sztuki na tydzien bo nigdy za nimi nie przepadalam , za malo jem warzyw i tu staram sie poprawic moje menu chleba zjem nieraz pol bochenka na dzien ( ciemnego,czasem jasna bulkę) ale sa dni co nawet nie zjem kromki bo nie mam smaku .. sorki za chaotycznosc ale pisanie nigdy nie bylo moja dobra strona a na dodatek sie spieszę pozdrawiam , aha ja tu pisalam co jadlam na 3 fazie i troche na 4 fazie jak znajde to ci wkleje aha startowalam z 66 -spadlo na 58. a moj cel byl 60. no iteraz jak czytalas moje watki to wiesz ze b chcialam przytyc te 2 kg ( za duzo mi spadlo) no i przytylam, jem dosc duzo i nawet 6 razy dziennie, zobacze jak bedzie dalej , Link Zgłoś
lilka208 Re: do Lilki208 27.11.10, 18:16 forum.gazeta.pl/forum/w,95274,116208164,116208164,moje_jadlospisy_faza_IV_6_wrzesien_start.html Link Zgłoś
attta Re: do Lilki208 28.11.10, 11:35 Bardzo dziękuję:). Pozdrawiam serdecznie i ...zaczynam:)) Link Zgłoś
lilka208 Re: do Lilki208 28.11.10, 11:58 trzymam kciukii zaczynaj> :) a zaczynasz od dzis???? pozdrawaim i pisz jak cos nie wiesz , dziewczyny sa tu naprawde bardzo pomocne i ja tez . napisz jak ci idzie i wpadaj tu często powodzenia! Link Zgłoś