atram77 02.12.10, 14:51 A co myślicie o serku Danio waniliowym ma 3g tłuszczu i 15g węglowodanów. wczoraj go zjadlam bo bylam u koleżanki i zgłodniałam i miała tylko to. myślicie ze zgrzeszyłam? ale było dobre..... Link Zgłoś Obserwuj wątek
joko5 Re: Serek Danio? 02.12.10, 15:03 Ja z danio robię serniki na zimno i nadal wszyscy chudniemy. Link Zgłoś
skinny_florida_bebe Re: Serek Danio? 02.12.10, 15:07 )JAK DLA MNIE TO ZGRZESZYŁAŚ OJ ZGRZESZYŁAŚ. JA BYM MIAŁA WYRZUTY SUMIENIA, ALE TO TYLKO JA...: Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Serek Danio? 02.12.10, 15:20 15 g węglowodanów i Ty pytasz czy zgrzeszyłaś? Litości... przecież to zbrodnicza ilość. A tak na serio to proponuję wrócić do zasad diety - możemy jeść produkty wysokobiałkowe, niskotłuszczowe i najlepiej bezweglowodanowe. Oczywiście nie w każdej grupie produktów tak się da, ale akurat wśród serków jak najbardziej. Cukier jest zupełnie zakazany, a jak mniemam danio nie jest bez cukru? Zgrzeszyłaś, zapomnij i nie grzesz więcej... Link Zgłoś
nomya Re: Serek Danio? 02.12.10, 17:30 Ten serek jest z cukrem, więc rzecz jasna zgrzeszyłaś. Link Zgłoś
1nick Re: Serek Danio? 21.12.10, 16:34 Wsuwam danio każdego dnia (taki duuuży) od samego początku diety i schudłem już 18 kg. : Ostatnio oddawałem krew honorowo i po 4 miesiącach diety wyniki mam wzorcowe (cholesterol w górnej granicy heheheehe) Link Zgłoś
siula5 Re: Serek Danio? 21.12.10, 17:45 Kup serek z lidla w kubełku i dodaj słodzik, wychodzi identyko jak danio Link Zgłoś
sweet_pink pytanie o krew 23.12.10, 11:15 Tak przy okazji skoro wspomniałeś. W informacjach dla krwiodawców jest napisane, że przed oddaniem krwi należy "wykluczyć z diety tłuszcze pochodzenia zwierzęcego: mleko, masło, kiełbasę, pasztet, śmietanę, rosół, tłuste mięso oraz jajka orzeszki ziemne i ciasta kremowe" i tu rodzi się moja wątpliwość..wiadomo, że na dukanie to co się je jest chude, ale jednak je się głównie produkty pochodzenia zwierzęcego. I tu pytanie, czy informowałeś przy oddaniu krwi, że jesteś na dukanie i co on na to? I jeszcze pytanie jak zniosłeś oddanie krwi? Bo ja mam obawy jak sobie poradzi mój organizm bez wspomagania słodkim soczkiem i batonem. Link Zgłoś
rzabencja Re: Serek Danio? 23.12.10, 09:27 Fuj! Mnie od tych ulepów odrzuca, przecież to sam cukier! Link Zgłoś
madzioreck Re: Serek Danio? 23.12.10, 13:08 Serek Danio jest zabroniony. Za dużo cukru. To, że ktoś grzeszy i chudnie, to nie jest argument ani odp[owiedx na pytanie, czy można (nie pokażę palcem ;P) - jeden schudnie, a drugi nie schudnie i będzie zdziwiony, dlaczego. Link Zgłoś
ven.to Re: Serek Danio? 23.12.10, 13:14 jeśli ten palec miał pokazać mój film :D to zaznaczam że sens jego jest dokładnie taki (lub miał być taki ale zbyt delikatnie temat podjęłam hihi) jak napisałaś. "ja jem x i chudnę" jest najgłupszym argumentem z możliwych i znaczy dokładnie tyle co nic. Link Zgłoś