Dodaj do ulubionych

kwestia formalna

30.12.10, 20:41
dziewczyny!
tak sobie właśnie chciałam "noworocznie" zobaczyc jak wyglądały początki tego forum. Niestety pierwsze daty, wyświetlając wątki wg suwaka na dole, pochodzą z sierpnia - to niemożliwe, pewnie wcześniejsze się zarchiwizowały :)
ancia - kiedy założyłaś forum? Tak z ciekawości pytam
Obserwuj wątek
    • anja_maciejka Re: kwestia formalna 30.12.10, 21:45
      12 stycznia 2010 roku jest pierwszy anciowy wpis w wątku "przedstawiamy się". O ile pamiętam to właśnie w styczniu stuknie nam rok:)
      • slonce12 tak Ci maciejka powiem, 30.12.10, 21:54
        że idziemy prawie łeb w łeb, trochę mnie wyprzedziłaś ale dogonię Cię ;)
        zaczynałyśmy z tego samego pułapu a mi brakuje do Ciebie 3 kg.
        mocno Ci kibicuję
        • anja_maciejka Re: tak Ci maciejka powiem, 30.12.10, 22:06
          Ach dziękuję, dziękuję:)
          Ja za Ciebie też kciuki trzymam, wytrwała bestia z Ciebie;)
          I powiem Ci w tajemnicy,że ta przewaga moja wcale nie musi byc taka duża teraz, w sensie-po świętach;) Ale nie powiem Ci na pewno bo boję się zważyć:)
          Po sylwestrze,kiedy to mamy zaplanowana z dukańskim mężem ucztę(obżarstwo pizzowo lodowo malibuowe;) ) przykręcam śrubeczkę troche bardziej w strone II fazy. Delikatnie. Tak żeby wagi się nie lękać:) Dla pewności powtórzyłam mocznik-teraz jest już w normie-więc wiem,że mogę trochę powalczyć jeszcze.
    • piergiorgio Re: kwestia formalna 30.12.10, 22:00
      Zaczęłam czytać o forum i odchudzać sie w koncu wrzesnia, wtedy wpisów było 27 tysiecy, pamietam to, teraz jest 37 tys.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka