Dodaj do ulubionych

Tydzień Linnessa w Lidlu

06.01.11, 11:51
Jakby ktos nie zagladal do ulotek, to od poniedzialku jest tydzien Linnessy w Lidlu.
Poniewaz ja bede mogla wybrac sie dopiero we wtorek, to jak ktos bedzie wczesniej, to niech wrzuci sklady, co tam sie nadaje do wybrania
Obserwuj wątek
    • edycja_kopiuj_wklej Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 06.01.11, 12:33
      link do oferty
    • a.agena Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 06.01.11, 12:49
      edycja_kopiuj_wklej napisała:

> Jakby ktos nie zagladal do ulotek, to od poniedzialku jest tydzien Linnessy w Lidlu.
      > Poniewaz ja bede mogla wybrac sie dopiero we wtorek, to jak ktos bedzie wczesniej,
      > to niech wrzuci sklady, co tam sie nadaje do wybrania

IMO to:
      Tekst linka

a.a
    • elrosa Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 06.01.11, 16:22
      Hm, tak szczerze mówiąc, to po przejrzeniu oferty na stronie nie widzę nic nadającego się na Dukana - może skusiłabym się na żółty ser, ale ja już jestem na III. Tyle, że na zdjęciu nie widzę, ile ma procent tłuszczu.
      • agi.nett Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 06.01.11, 18:39
        trzeba sie przejsc samemu i przeczytac dokladnie, bo co z tego, ze zawartosc tluszczu w czyms tam bedzie 1,5% jak weglowodanow moze byc full. na stronie nie ma dokladnych skladow, ale mam lidla pod nosem, wiec pewnie tam wejde w przyszlym tygodniu. a tak w ogole to jogury linnessy uwielbiam :)
        • nancy_callahan Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 06.01.11, 18:48
          Nie wiem jak te produkty z ulotki, ale chyba jednak cała seria linessa ma jako główny punt honoru zmniejszenie ilości tłuszczu - na węgle nikt nie patrzy, więc pewnie większość produktów będzie węglowo - niedukanowa.
          A tak w ogóle to w większości jakieś rzeczy zupełnie niedukanowe - pieczywo, dania z ryżem, słodycze, soki, ej... chyba nic dla dukanek:)
          Twój biust nawet o tym nie śnił...
        • siula5 Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 06.01.11, 18:50
          Pójdę zobaczę czy coś się nadaje, strzelam że te rzeczy maja full węgli
    • aga_piet Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 07.01.11, 00:02
      z Linessy lubię serek śmietankowy do smarowania - 0,2% tłuszczu.
      Dla III fazówek też topiony w plasterkach (mimo wszystko wolę hohlanda light).
      • iwona402 Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 07.01.11, 10:57
        Kupuję w Lidlu z serii Linessa serek wiejski 0,1% tłuszczu, oraz jogurt naturalny 500g 0,1 %tłuszczu. Serki wiejskie lekkie innych firm zawierają przeważnie 3% tł.
        • bigandreass Re: Tydzień Linnessa w Lidlu 12.01.11, 16:59
          a w moim lidlu nie ma takich serków, są tylko z 3% zawartością tłuszczu:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
          • siula5 bigandreass 12.01.11, 17:16
            no ale można jeść do 3 % tłuszczu
            • iwona402 Re: bigandreass 12.01.11, 17:52
              W "moim" Lidlu serki wiejskie Linessa bywają tylko od czasu do czasu. W poniedziałkowy ranek pobiegłam przekonać się organoleptycznie czy coś nada się na II fazę, ale niestety się zawiodłam, nic nowego nie znalazłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka