Gość: xxl IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 22:05 od jutra zaczynam stosował ktoś największy problem to kolacje i śniadania zawsze jadłam jogurt naturalny z musli a to złe połączenie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: usunelamkonto Re: dieta niełączenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 11:45 ja jadam platki z mlekiem. no z niczym innym nie smakuja tak, wiec moznabyloby sobie darowac to, platkow nie jem tez codziennie mysle ze jak nie bede jadla kotleta z ziemniaki i surowka - a kotletka z surowka, badz same knedle na obiad, badz samo mieso z warzywami albo sam ryz z warzywami to bedzie git na sniadanie lub kolacje ponadto - sam chleb z warzywami badz warzywa z bialkami :) a ty jesz raz posilek B raz W czy tak dowolnie aby nie laczyc tylko B i W? bo wiem ze miedzy B a W musi byc 4 godziny odstepu bo bialka sie tyle spalaja, a W sie spalaja 2 godziny Link Zgłoś
Gość: xxl Re: dieta niełączenia IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 15:27 sama nie wiem jak jem na śniadanie 2 parówki z pomidorem drugie śniadanie jogurt naturalny gdy czuję głód po godz zjem musli obiad np kasza jęczmienna z warzywami i surówka z pekinki podwieczorek kanapka z pomidorem kolacja serek wiejski jabłko lub banan jabłka w zasadzie jadam gdy mam napady głodu Link Zgłoś