Dodaj do ulubionych

cukier za słodzik

15.01.11, 16:16
Czy ktoś może mi podać ile cukru za słodzik ? Chodzi mi konkretnie o mini sernik z mikrowelli.I co zamiast mleka w proszku ?
Obserwuj wątek
    • ven.to Re: cukier za słodzik 15.01.11, 18:28
      jeśli chodzi o to moje - możesz dac otręby zamiast mleka. W ostateczności nic i też wychodzi tyle że mniej "ciastowaty" :)
      co do słodziku to sprawdzaj na bieżąco czy już Ci smakuje czy jeszcze nie :)
      Ja mam w tabletkach więc na 250 gr twarogu daję ich 4-5.
      • pietnacha40 Re: cukier za słodzik 15.01.11, 22:05
        Nie chcę słodzika,chcę cukru :D Chodzi mi o przelicznik - ile Twojego słodzika = mniej więcej w cukrze - łyżeczka,łyżka ?
        • ven.to Re: cukier za słodzik 16.01.11, 10:36
          buahahahahaha
          popłakałam się ze śmiechu
          to się nazywa odcukrzenie - po prostu nawet nie wzięłam pod uwagę że ktoś może chciec takiej zamiany :D Pomimo tego że zastanawiałam się dlaczego piszesz w osobnym wątku, gdzie ja tam coś o cukrze pisałam i oczywiście założyłam że się pomyliłaś w styl.
          :D

najlepiej chyba sprawdzac po drodze ale jakby co to na moim słodziku jest napisane że 1 tabletka = 1 łyżeczka cukru; więc teoretycznie 4-5 łyżeczek
          :*
          • pietnacha40 Re: cukier za słodzik 16.01.11, 12:48
            :D:D:D dzięki,o taki przelicznik mi chodziło . U mnie to akurat nie zmiana,nigdy nie używałam słodzika,bo mi szkodzi.A że słodycze są u mnie na samym końcu,najpierw nawet jest przepaść,a później słodycze :D to na diecie nie piekłam nic. Ale sernik nawet lubię i taki mały kubeczek bym chętnie spróbowała,tym bardziej ,że dietetyczny.Te kilka łyżeczek cukru,raz na parę tygodni,czy miesięcy,jakoś spalę :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka