kama_msz 12.02.11, 19:42 mam straszną ochotę. od jutra zaczynam II fazę i tak bym sobie szklaneczkę wypiła.... wiem, że to świństwo, ale mi się chce;P można czy nie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
corelll Re: cola light... 12.02.11, 20:09 mozna, ja piłam przez 2 dni, a 3ciego miałam taki ból zoładka ze myslalam ze umre Link Zgłoś
kama_msz Re: cola light... 12.02.11, 20:15 hehe, jakoś ten ból żołądka nie przekonuje mnie o tym, że można;) no, ale na szklaneczkę może sobie pozwolę. Link Zgłoś
bryanowa-1 Re: cola light... 12.02.11, 20:22 mozna:) ja pije pepsi max albo cole zero ale z umiarem bo przestała mi smakować:/ wiosna idzie i mój organizm domaga sie wody:) Link Zgłoś
aga_piet Re: cola light... 12.02.11, 20:23 Skoro Dukan pisze, ż emożna, to można. Spójrz na skład - nie ma węgli, nie ma tłuszczu, nie ma NIC. A że chemia... cóż... To nie dieta antychemiczna ;) Link Zgłoś
kama_msz Re: cola light... 12.02.11, 20:27 eh, mi już woda zbrzydła wypiłam w ciągu tygodnia 2 zgrzewki żywca niegazowanego:P muszę się napić czegoś innego bo zwariuję. Link Zgłoś
bryanowa-1 Re: cola light... 12.02.11, 20:41 ja kranówe pije przefiltrowana bo mineralna nie smakuje:/ a dzisiaj zgrzeszę świadomie winem ,pierwszy raz i świadomie .i nie bede potem skomleć,ze mi waga stoi,obiecuje:P Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: cola light... 12.02.11, 23:03 Tym, którym nie smakuje woda czy cola, a mają wielką chęć to po prostu dorzućcie plaster cytryny, nie wnosi taki plasterek zbyt wiele, a jednak różnica w smaku jest. Ja cały czas tak piję, z dietą czy bez, po prostu kocham cytrynę i daję ją do wszystkiego :) Link Zgłoś
kama_msz mam, mam 12.02.11, 23:58 właśnie chłopina mi kupił. bossssski smak:P (jak by mi ktoś kiedyś powiedział, że będę piła colę light i mi będzie smakowała, to bym go zabiła śmiechem;)) Link Zgłoś
matya Re: mam, mam 13.02.11, 00:58 he he:) ja uwielbiam smak aspartamu, zawsze lubilam. Moglabym jesc jak cukierki:D Link Zgłoś
madzioreck Re: mam, mam 13.02.11, 01:04 A widzisz, ja też myślałam, że tego się nie da pić, i z lightow lubię tylko biedronkową zerówkę, a dziś wpadłam na dodanie odrobiny zaprawy-sama-chemia z Lidla, wiśniowej, i mam Cherry coke :D Link Zgłoś
bryanowa-1 Re: mam, mam 13.02.11, 01:26 a ja 6 lat temu jak kupowałam napoje na swój ślub to brałam ostromecko bo te tańsze na aspartamie były i mnie w gardło gryzły niemiłosiernie.i jakby mi wtedy ktos powiedział ,ze za pare miesiecy wyląduje w UK i pokocham smak aspartamu(tu wiekszosc napoi bez cukru jest na słodzikach) to bym nie uwierzyła. dzisiaj zrobiłam sobie lody kawowo-rumowe(z przepisu na lody z linku DESERY na górze)uzywajac xylitolu.no nie powiem zjadłam ale ze słodzikiem były by lepsze hehe. Link Zgłoś
biedroneczka13 Re: cola light... 14.02.11, 03:34 cola zatrzymuje wodę w ciałku i spowalnia odchudzanie ,wg Dukana można ,ale ja wolę do mineralnej wkropić trochę cytryny i schłodzić colę używałam jako zamiennik gdy miałam straszzzzzzną chęć na słodycze Link Zgłoś
madzioreck Re: cola light... 14.02.11, 14:19 biedroneczka13 napisała: > cola zatrzymuje wodę w ciałku i spowalnia odchudzanie ??? Link Zgłoś
biedroneczka13 Re: cola light... 14.02.11, 16:09 przynajmniej w moim przypadku tak było -po wypiciu coli waga stała w miejscu Link Zgłoś
skinny_florida_bebe Re: cola light... 14.02.11, 15:34 mnie cola wzdyma, nadyma i strasznie ciąży mi jakos przez cały dzień później a nawet dłużej... ale i tak czasem mnie do niej ciągnie, więc piję bo wiem, że można :) Link Zgłoś
a-m75 Re: cola light... 16.02.11, 18:03 Spożywam hektolitry coli. Biedronkowej zero. Dawniej była nie do przyjęcia. Obecnie jest nieodłączna. Sądzę też, że to dzięki niej połowa sukcesu za mną. Link Zgłoś