Dodaj do ulubionych

cola light...

12.02.11, 19:42
mam straszną ochotę. od jutra zaczynam II fazę i tak bym sobie szklaneczkę wypiła.... wiem, że to świństwo, ale mi się chce;P
można czy nie?
Obserwuj wątek
    • corelll Re: cola light... 12.02.11, 20:09
      mozna, ja piłam przez 2 dni, a 3ciego miałam taki ból zoładka ze myslalam ze umre
      • kama_msz Re: cola light... 12.02.11, 20:15
        hehe, jakoś ten ból żołądka nie przekonuje mnie o tym, że można;)
        no, ale na szklaneczkę może sobie pozwolę.
        • bryanowa-1 Re: cola light... 12.02.11, 20:22
          mozna:) ja pije pepsi max albo cole zero ale z umiarem bo przestała mi smakować:/ wiosna idzie i mój organizm domaga sie wody:)
    • aga_piet Re: cola light... 12.02.11, 20:23
      Skoro Dukan pisze, ż emożna, to można. Spójrz na skład - nie ma węgli, nie ma tłuszczu, nie ma NIC.
      A że chemia... cóż... To nie dieta antychemiczna ;)
      • kama_msz Re: cola light... 12.02.11, 20:27
        eh, mi już woda zbrzydła wypiłam w ciągu tygodnia 2 zgrzewki żywca niegazowanego:P
        muszę się napić czegoś innego bo zwariuję.
        • bryanowa-1 Re: cola light... 12.02.11, 20:41
          ja kranówe pije przefiltrowana bo mineralna nie smakuje:/ a dzisiaj zgrzeszę świadomie winem ,pierwszy raz i świadomie .i nie bede potem skomleć,ze mi waga stoi,obiecuje:P
    • nostress.ka21 Re: cola light... 12.02.11, 23:03
      Tym, którym nie smakuje woda czy cola, a mają wielką chęć to po prostu dorzućcie plaster cytryny, nie wnosi taki plasterek zbyt wiele, a jednak różnica w smaku jest.
      Ja cały czas tak piję, z dietą czy bez, po prostu kocham cytrynę i daję ją do wszystkiego :)
      • kama_msz mam, mam 12.02.11, 23:58
        właśnie chłopina mi kupił.
        bossssski smak:P (jak by mi ktoś kiedyś powiedział, że będę piła colę light i mi będzie smakowała, to bym go zabiła śmiechem;))
        • matya Re: mam, mam 13.02.11, 00:58
          he he:) ja uwielbiam smak aspartamu, zawsze lubilam. Moglabym jesc jak cukierki:D
        • madzioreck Re: mam, mam 13.02.11, 01:04
          A widzisz, ja też myślałam, że tego się nie da pić, i z lightow lubię tylko biedronkową zerówkę, a dziś wpadłam na dodanie odrobiny zaprawy-sama-chemia z Lidla, wiśniowej, i mam Cherry coke :D
          • bryanowa-1 Re: mam, mam 13.02.11, 01:26
            a ja 6 lat temu jak kupowałam napoje na swój ślub to brałam ostromecko bo te tańsze na aspartamie były i mnie w gardło gryzły niemiłosiernie.i jakby mi wtedy ktos powiedział ,ze za pare miesiecy wyląduje w UK i pokocham smak aspartamu(tu wiekszosc napoi bez cukru jest na słodzikach) to bym nie uwierzyła.

dzisiaj zrobiłam sobie lody kawowo-rumowe(z przepisu na lody z linku DESERY na górze)uzywajac xylitolu.no nie powiem zjadłam ale ze słodzikiem były by lepsze hehe.
    • biedroneczka13 Re: cola light... 14.02.11, 03:34
      cola zatrzymuje wodę w ciałku i spowalnia odchudzanie ,wg Dukana można ,ale ja wolę do mineralnej wkropić trochę cytryny i schłodzić
      colę używałam jako zamiennik gdy miałam straszzzzzzną chęć na słodycze
      • madzioreck Re: cola light... 14.02.11, 14:19
        biedroneczka13 napisała:

> cola zatrzymuje wodę w ciałku i spowalnia odchudzanie

???
        • biedroneczka13 Re: cola light... 14.02.11, 16:09
          przynajmniej w moim przypadku tak było -po wypiciu coli waga stała w miejscu
    • skinny_florida_bebe Re: cola light... 14.02.11, 15:34
      mnie cola wzdyma, nadyma i strasznie ciąży mi jakos przez cały dzień później a nawet dłużej... ale i tak czasem mnie do niej ciągnie, więc piję bo wiem, że można :)
    • a-m75 Re: cola light... 16.02.11, 18:03
      Spożywam hektolitry coli. Biedronkowej zero.
      Dawniej była nie do przyjęcia. Obecnie jest nieodłączna. Sądzę też, że to dzięki niej połowa sukcesu za mną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka