15.02.11, 15:17
Witam Was :)

W zeszły poniedziałek 7 II zaczełam dietkę :) Mam sporo do zrzucenia, bo aż 25 kg.
Dzisiaj zaczełam drugą fazę,ale wiecie coś chyba jest nie tak bo schudłam tylko 2,5 kg.Wydaje mi sie,ze przy mojej wadze(92 kg) powinnam trochę więcej spaść...

Nie wiem czy coś źle doczytałam czy co...w każdym razie jem raczej wszytsko to co Wy macie w swoich spisach, serek homo 3%z Lidla, jogurty 0%, wędliny tylko drobiowe, rybki...nie słodzę cukrem, tylko słodzikiem...piję dużo...

Acha i mam pytanie czy można pić herbatki owocowe??Bo ja jestem maniaczką i nie bardzo dam radę ich nie pić...

Obserwuj wątek
    • agi.nett Re: Witam :) 16.02.11, 15:31
      to rob tak dalej, bo robisz ok:)
      co do herbatek owocowych; ja bym ich unikala, przynajmniej przez pierwsze 3 miesiace dietowania :) sprobuj zastapic je czerwoną i zielona herbata :)
      • biedroneczka13 Re: Witam :) 17.02.11, 00:47
        ja rozcieńczam herbaty owocowe bardziej niż zawsze , bo w chwili kryzysu wolę je niż czerwone
        • kaludyna Re: Witam :) 17.02.11, 01:37
          ja mysle, ze jesli jest to herbata z suszu i nie zwiera cukru to powinna byc w porzadku.
          • daisyy7 Re: Witam :) 17.02.11, 23:10
            Dzięki...straszny problem z tymi herbatkami, bo zastepują mi wszytsko czego nie można ;))
            --
            • mamajestem Re: Witam :) 23.02.11, 22:36
              A myślałam, że herbatki owocowe można od jutra nie będę ich pić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka