agackowa 21.02.11, 10:28 Dziewczyny ratunku :) dzis przeszlam na ta cudowna diete ale mam problem, umre bez przegryzek, zazwyczaj były to paluszki a teraz co? macie jakies propozycje ? :) pomocy Link Zgłoś Obserwuj wątek
mamalideczki Re: PRZEGRYZKI 21.02.11, 12:09 Witaj :-) Suszona wołowina, suszone kalmary (chociaż są obrzydliwe dla mnie, ale niektórzy lubią). Fajnie smakują "czipsy" z chudej wędliny drobiowej wysuszone na suchej patelni lub w piekarniku... Na początki też miałam z tym problem, bo byłam czipsowo-orzechowo-chrupkowo-paluszko żerna ;-) teraz już mi nie brakuje tego typu rzeczy, odzwyczaiłam się :-) Link Zgłoś
kasandra1012 Re: PRZEGRYZKI 21.02.11, 14:20 Mam do oddania chyba 2 albo 3 paczki( musze sprawdzić w domu) suszonych kalmarów, mi osobiscie nie smakują. Opakowania oczywiscie nienaruszone, a ze kupiłam wiecej za jednym zamachem to teraz leza :) Jedna sie zmarnowała- otworzyłam, jak dla mnie blee i do kosza :)Gdyby komus smakowały a chciał, to chętnie oddam. Link Zgłoś
mama_twinsow Re: PRZEGRYZKI 21.02.11, 14:23 Mi tez brakuje przegryzki, deseru. Dzis bede robic ciasteczka czekoladowe/kawowe. Dam znac jak wyszly :) Link Zgłoś