21.02.11, 14:57
odchudzam sie od 3 tygodni, mam 4 kg mniej, ale dopadł mnie kryzys wczoraj podjadłam dzieciom makaron z sosem (co prawda bez tłuszczu) ale tem makaron był mniam , i dziś to samo :(((
nie wytrzymam, już mam dość mięcha i kefirów a do tego wszystkiego nie mam piekarnika...
i siedzę z chorymi dziećmi w domu od tygodnia więc z nudów bym coś pochrupała....
o dziwo waga nie podskoczyła.
Obserwuj wątek
    • madzioreck Re: kryzys 21.02.11, 15:49
      Nic nie podjadaj!!! Makaron nie jest mniam ;) Mnie też po takim czasie mniej więcej dopadł kryzys i zaczęłam się zastanawiać nad pieprznięciem dukana w kąt i zmianie diety - trzeba to po prostu przetrwać, zacisnąć półdupki i przetrwać.

PS. Ja tez nie mam piekarnika ;)
      • e.m.i1 Re: kryzys 21.02.11, 16:01
        O, ja też nie mam piekarnika i myślałam że bez niego będzie bardzo ciężko...
        Mam tylko zwykłą patelnię (nawet nie teflonową) i opcję "grill" w mikrofali. Da się tak?
        • madzioreck Re: kryzys 21.02.11, 16:04
          Pewnie, że się da, wszystko się da ;) A jak już jest prodiż, to w ogóle wypas :D
    • sweet_pink Re: kryzys 21.02.11, 15:52
      Może więcej jarzyn? Zrób na kolejne dni dukanowe jedzenie dla wszystkich domowników (np sałatkę z kurczaka), jakąś pyszna zupę. Do tego na deser zrób dukanowy sernik na zimno (nie trzeba piekarnika), a jak młode wyzdrowieją to lody. Kup sobie kawałek pysznego łososia, porozpieszczaj się.
      Kluski to zło...skoki cukru we krwi i wracasz do uzależnienia...zaciśnij zęby i przetrwaj, będzie warto :)
      • nomya Re: kryzys 21.02.11, 17:01
        sweet_pink odnośnie lodów- masz sprawdzony przepis? :> Robiłam kiedyś raz kawowe i choć w smaku były cudne, to konsystencję miały śniegu :/ Wszystko przez te chude składniki :/ Aaa, mieszałam je co godzinę zanim zamarzły na kość ;] Nic to nie dało w zmianie konsystencji.
        • sweet_pink Re: kryzys 21.02.11, 20:53
          A nie mam, ale ja się nawet kostkami lodu z wody z zaprawą zadowalam :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka