Dodaj do ulubionych

Wystajacy brzuch

09.04.11, 12:51
Mam pewien problem, który zwiazany jest z tzw. wzdęciami.
Brzuch w najmniej odpowiednich momentach robi sie wzdęty, co jest dośc krępujące,bo wyglada siejak 5 miesiac, czasami mam kolki - nie stwierdzono u mnie zadnych powaznych chorób. ale problem jest, poniewaz w zwiazku ze slubem znajomej bede miała na sobie dośc obcisłą sukienkę i jesli to się zdarzy wtedy, to wolę nie mysleć.

Ostatnio zauwazyłam, ze wystarczy jedno piwo i juz jest ten problem, w bonusie z bólem zoładka. Dośc maskarczynie podziłaałao na mnie jedzenie moreli, ponieważ osiągnelam stan jak w 8 mieciącu wraz z nastepstwami...

Czy mozna na to coś poradzić ? Problem jest dość meczacy, poniewaz jem sporo surówek, a ostatnimi czasy zdarza mi sie po nich taki bonus.

Obserwuj wątek
    • hermina5 Re: Wystajacy brzuch 09.04.11, 19:27
      Co to ma w ogóle wspólnego z moim tematem, co spamerko?

Czy ja gdzies pisałam, ze chcę schudnąć i gubić kilogramy? Pytam, jak pozbyć sie wzdęc.
      • Gość: sceptyk Re: Wystajacy brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 20:22
        Spróbuj jeść dużo owoców bogatych w błonnik, np jabłek albo bananów, możesz też ćwiczyć na hula hopie, żeby jelita troche sie poruszały, możesz też jeść gotowy błonnik typu xenea czy vitalio, albo też otręby pszenne sobie sypać do zupy :)

A najlepiej to udaj sie do gastrologa to będziesz miała fachową pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka