Dodaj do ulubionych

Stoję i stoję

01.06.11, 07:29
Już od prawie 2 tygodni bujam się miedzy 70 a 70.5. I cholera nie spada. Tak ładnie spało 6 kg w 4 tygodnie a tu ..... No i jeszcze @ za 4 dni. I ten upał.... Ech .....
Obserwuj wątek
    • estorilla Re: Stoję i stoję 01.06.11, 10:01
      Wszystko przez @. Ja w pierwszym dniu obudziłam się o 3,5 kilo cięższa. Dopiero dziś, jak się już prawie skończyła to wróciłam do wagi sprzed.
      • robak.rawback Re: Stoję i stoję 01.06.11, 12:42
        tez mi wlasnie stanelo. dwa w gore i dwa w dol
        ile takie cos moze potrwac zakladajac ze moja tarczyca mi nie przeszkadza. nie czuje sie oslabiona etc.
        wiem ze wiecej miesa powinnam jesc. wlasnie siedze nad kurczakiem blee
    • mstawarz Re: Stoję i stoję 02.06.11, 09:56
      Ruszy, spokojnie, też miałam ostatnio zastój i to tuż przed przejściem na III, brakowało mi kilograma i przez 2 tygodnie byłam dłużej na II. Moja teoria jest taka, że przez upały zaczęła mi się woda w organizmie zatrzymywać, bo nie piłam więcej, jak zaczęłam pić więcej, w ciągu 2 dni spadłam już do wagi docelowej i mogę iść na III:) Przed okresem skakała mi waga do 2 kilo.
    • leluchow1 Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 07:20
      :-) Dzis 69.4 kg. 6 z przodu nie widziałam ponad 2 lata
      • martatm5 Re: Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 09:27
        Witam w grupie szczęśliwców posiadających "6tkę" z przodu :)
        GRATULUJĘ!
        Ja teraz czekam na "5tkę" ale do tego to jeszcze jakieś 8kg....
      • odsrodkowa Re: Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 18:08
        Gratuluję :D Pamiętam to fantastyczne uczucie, kiedy waga długo myślała co pokazać- 70, czy 69.9 i w końcu stanęło na tym drugim wyniku :)
        Ja teraz nie mogę doczekać się 65- już tylko kilogram. A potem mam nadzieję, że poleci do piątki z przodu- bo co to jest te marne 5 kilo? ;)
        • e.m.i1 Re: Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 21:09
          To ja również gratuluję i przyłączam się do grupy;) Szóstki z przodu nie widziałam od ponad 3 lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka