leluchow1 01.06.11, 07:29 Już od prawie 2 tygodni bujam się miedzy 70 a 70.5. I cholera nie spada. Tak ładnie spało 6 kg w 4 tygodnie a tu ..... No i jeszcze @ za 4 dni. I ten upał.... Ech ..... Link Zgłoś Obserwuj wątek
estorilla Re: Stoję i stoję 01.06.11, 10:01 Wszystko przez @. Ja w pierwszym dniu obudziłam się o 3,5 kilo cięższa. Dopiero dziś, jak się już prawie skończyła to wróciłam do wagi sprzed. Link Zgłoś
robak.rawback Re: Stoję i stoję 01.06.11, 12:42 tez mi wlasnie stanelo. dwa w gore i dwa w dol ile takie cos moze potrwac zakladajac ze moja tarczyca mi nie przeszkadza. nie czuje sie oslabiona etc. wiem ze wiecej miesa powinnam jesc. wlasnie siedze nad kurczakiem blee Link Zgłoś
mstawarz Re: Stoję i stoję 02.06.11, 09:56 Ruszy, spokojnie, też miałam ostatnio zastój i to tuż przed przejściem na III, brakowało mi kilograma i przez 2 tygodnie byłam dłużej na II. Moja teoria jest taka, że przez upały zaczęła mi się woda w organizmie zatrzymywać, bo nie piłam więcej, jak zaczęłam pić więcej, w ciągu 2 dni spadłam już do wagi docelowej i mogę iść na III:) Przed okresem skakała mi waga do 2 kilo. Link Zgłoś
leluchow1 Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 07:20 :-) Dzis 69.4 kg. 6 z przodu nie widziałam ponad 2 lata Link Zgłoś
martatm5 Re: Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 09:27 Witam w grupie szczęśliwców posiadających "6tkę" z przodu :) GRATULUJĘ! Ja teraz czekam na "5tkę" ale do tego to jeszcze jakieś 8kg.... Link Zgłoś
odsrodkowa Re: Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 18:08 Gratuluję :D Pamiętam to fantastyczne uczucie, kiedy waga długo myślała co pokazać- 70, czy 69.9 i w końcu stanęło na tym drugim wyniku :) Ja teraz nie mogę doczekać się 65- już tylko kilogram. A potem mam nadzieję, że poleci do piątki z przodu- bo co to jest te marne 5 kilo? ;) Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Chyba go adoptuję :-) 03.06.11, 21:09 To ja również gratuluję i przyłączam się do grupy;) Szóstki z przodu nie widziałam od ponad 3 lat... Link Zgłoś