Dodaj do ulubionych

Motywacja mi siada

03.06.11, 21:14
Nadal na II fazie, jeszcze 5 kg przede mną. A tak mi truskawki pachną, tak mi ostatnio chińszczyzna pachniała z knajpki przy żłobku córki, taką mam ochotę na normalne pieczywo a nie na otrebach...
Kopnijcie mnie w zad żeby mi te zapachy wywietrzały...
Obserwuj wątek
    • kobieta1985 Re: Motywacja mi siada 03.06.11, 21:22
      trzymaj się i nie poddawaj, ja też dziś spoglądałam na kinder bueno i tak mnie kusiło... ale nie zrobiłam sobie ciasto na szybko z mikrofalówki, mocno słodkie i pyszne, zapchałam się :) masz jeszcze 5kg i możesz dorzucić w 3 fazie owocki i chlebek a do tego 2 uczty, marzenie :) dasz rade, przede mną co najmniej 11kg więc ja mam dłuższa drogę do 3 fazy. trzymam kciuki :)
      • robak.rawback Re: Motywacja mi siada 04.06.11, 16:36
        zaleznie jaka masz sile woli zeby po przerwaniu diety wrocic do rezimu. ja ostatnio jak przerywam na jeden dzien to potem natychmiast wracam spowrotem do diety. wiec sie nie boje przerwac.
        ale tez motywacje mam silna w postaci pewnego pana ha ha

tego co pod spodem nie czytaj jesli masz watpliwosci czy wrocisz do diety jak przerwiesz.
        .
        .
        .
        .
        .

ja jak do polski przyjade niedlugo, to jeden dzien na truskawki poswiece a drugi na kremowki.
        nie bede sobie dobrych polskich truskawek odmawiac - tym bardziej ze one tylko przez jakis czas sa. bo tu gdzie jestem to rzadko trafiam na dobre slodkie i pyszne.
        • ewilek2 Re: Motywacja mi siada 05.06.11, 11:07
          100g truskawek ma jakieś 5 -6g węglowodanów. Chociaż dieta zakazuje owoców na II-ce to jednak odstępstwo w postaci niewielkiej ilości truskawek przez 2-3 dni nie wpłynie negatywnie na dietę. Ja właśnie sobie trochę popuściłam i przez ostatnie 2 dni robiłam sobie koktajl z kefiru z truskawkami i słodzikiem. Ograniczyłam tylko w te dni jogurt i zrezygnowałam z warzyw które zawierają trochę więcej węgli. Wyszło mi że w ciągu doby i tak nie przekroczyłam 40g węgli czyli jest ok.

---
          start 15.01.2011 - 174 cz 87 kg
          05.06.2011r - 72kg
          do celu brakuje 3 kg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka