Dodaj do ulubionych

diety odchudzające

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 19:15
Chcesz odzyskać idealną masę ciała, być w dobrej formie i długo cieszy się zdrowiem? Stworzę dla Ciebie idealną dietę dopasowaną do Twoich przyzwyczajeń żywieniowych oraz trybu życia

Absolwentka studiów inżynierskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, specjalność dietetyka zajmie się ułożeniem indywidualnego planu żywieniowego dopasowanego do Twoich potrzeb. Specjalizuję się zarówno w dietach odchudzających, jak i w dopasowywaniu diety dla osób chorych na wszelkiego rodzaju schorzenia, które wymagają odpowiedniej opieki dietetycznej.

Kontakt: agnesssic@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Katrinka Re: diety odchudzające IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 20:47
      Bardzo fajne wspracie dla osób które chcą rozsądnie zrzucić parę kg :) uważam ze bez dobrego dietetyka stosowanie diety jest po prostu niebezpieczne dla organizmu :) ja staram sie odżywiać zdrowo ruszać się jak najwięcej i wysypiać się ;) na szczęscie nie muszę się odchudzać ale wiadomo w zdrowym ciele zdrowy duch :) też ostatnio bawiąc się w internecie komiksem natknęłam się na stronę klubu miłośników dobrej herbaty gdzie było napisane jakie herbaty kiedy dobrze jest pić i jakie herbaty na co wpływają - myślę, że to przydatne informacje ;)
      • Gość: Patrycja Re: diety odchudzające IP: *.home.aster.pl 23.08.11, 15:04
        Ja uważam że jednak diety nie wiele dają. Mało z nas chce stosować dietę przez dłuższy okre. Po pierwsze duże koszty, ciężko wytrzymać jedząc tylko to co ma się zapisane, jest tyle pokus itp. Mam wiele koleżanek,które mi mówią ale ci zazdrościmy figury, że mam fajne geny. Tylko ja im zawsze powtarzam że moja figura to efekt wielu wyrzeczeń. Po pierwsze codziennie ćwicze, po drugie nauczyłam się i ciągle dokształcam co jeść aby było zdrowe i pełnowartościowe, dzięki temu jem mniej bo jestem najedzona, jem systematycznie itp. Poza tym nie pozwalam sobie codzieniie na ciastka zamiast tego jem np jogurt z owocami, czasem tylko zjem ciastko itp. Także po pierwsze zastanow się czego tak naprawdę chcesz. Bo neisietty większość osób tak kocha neizdrową kuchnię (nie mówię tu tylko o ciastkach, ale o jogurtach, płatkach, makaronach, daniach gotowych, daniach mącznych) że poprostu nie są wstanie bez tego żyć. Dlatego dopóki nie zrozumieją że muszą z dietą przystopować, nauczyć się wybieraż zdrowe produkty to neistety żadna dieta cud nie zadziała bo póxniej będzie efekt jo-jo.
        Osoby, które chcą schudnąć na stałe, cieszyć się z każdego straconego kilograma, z tego że jedzą mądrze - mają lepsze wyniki, ładniejsze ciało, chudną zapraszam na warsztaty gdzie się tego nauczą, dodatkowo otrzymają wiele praktycznych porad od osoby, która się sama odchudzała oraz otrzyma neizbędną wiedzę od Dietetyka.
        www.dieta-kobiety.pl/Shop/Product/Odchudzanie_w_grupie/1701ed93-a8c4-405a-9202-6b80cb521ae2
    • aloezdrowystyl Re: diety odchudzające 21.08.11, 06:40
      ja polecam produkty flp suplementy diety i harmonijna sylwetka efekty widac po 1 tygodniu
      • krzysztofsf Re: diety odchudzające 23.08.11, 15:22
        aloezdrowystyl napisał:

> ja polecam produkty flp suplementy diety i harmonijna sylwetka efekty widac po
        > 1 tygodniu

wow!!

U osoby wazacej 120-140 kg rowniez widac ? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka