Dodaj do ulubionych

chce schudnac

06.02.12, 20:25
jakie cwiczenia robic aby szybko schudnac????? Głownie chodzi o brzuch.Robie narazie brzuszki, nozyce. Chce biegac co dwa lub trzy dni jeszcze tak z 30 minut, ale jest zimno na dworze. DOBIJA MNIE TO ! ;-((((( Chce szybko schudnac. Aha i jedzac 1500 kalorii dziennie, pijac zielona i czerwona herbate.

A moze jakies herbaty odchudzajace ? Sama juz nie wiem.
Obserwuj wątek
    • grazkavita Re: chce schudnac 07.02.12, 16:22
      Witam! Wszystkie ćwiczenia muszą być wykonywane nie tyle dokładnie co szybko... Najwięcej kalorii zgubisz wchodząc po schodach...Na klatkach schodowych nie zamarzniesz obiecuje!Serdecznie pozdrawiam
    • janfranco1 Re: chce schudnac 07.02.12, 21:35
      poczytaj to co w linku poniżej
    • stylistka_femelo.com Re: chce schudnac 09.02.12, 10:44
      Polecam zakup hula-hop z wypustkami. 20 minut codziennego kręcenia dziennie i po paru miesiącach zobaczysz super efekt.
      • atram18 Re: chce schudnac 09.02.12, 13:24
        ale ja nie chce kilka miesiecy. Max 2 miesiace
    • marta_852 Re: chce schudnac 11.02.12, 10:50
      Poszukaj w internecie jakiś skutecznych ćwiczeń na odchudzanie lub diety np. śródziemnomorska.
    • mrukmrukmruk Re: chce schudnac 14.02.12, 12:22
      Jak nie chcesz biegać na mrozie, to kup sobie skakankę i na niej skacz przez 30-40 minut. Warto też zastosować interwały, nie dość, że znacząco wpływają na poprawę kondycji, to jeszcze spalają tłuszcz szybciej niż zwykłe aeroby. Tutaj możesz więcej o tym przeczytać.
    • Gość: paryz_ceramika Re: chce schudnac IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.12, 19:59
      Sama aktywność fizyczna nie wystarczy. Trzeba też mniej jeść, a najlepiej do tego wszystkiego zażywać jakiś dobry środek na chudnięcie. Ludzie polecają actislimfa który im pomaga, więc może warto i to zastosować?

Zaszkodzić nie zaszkodzi, może tylko pomóc.
    • Gość: Natalia Re: chce schudnac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.12, 20:30
      ja polecam aerobiczną 6 weidera- po treningu czuć każdy mięsień brzuszka.
    • aeb456 Re: chce schudnac 20.07.12, 15:01
      Jeśli chcesz schudnąć, nie skupiaj się tylko na brzuchu. W końcu chodzi o to, żeby chudnąć mądrze. Razem z ćwiczeniami zastotsuj odpowiednią dietę. Tylko takie połączenie może pomóc skutecznie, zdrowo i szybko stracić zbędne kilogramy i pozbyć się fałdek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka