Dodaj do ulubionych

POMYSŁ NA .....WINIARY można???

25.11.12, 22:53
Witam
Dla niektórych moje pytanie może okazać się banalne, ale dopiero zaczynam szukać i mimo to że tego jest tyle to nie zawsze można znaleźć tego co się szuka
A wiec moje pytanie czy kurczak z przepisu „POMYSŁ NA….WINIARY „ jest dozwolony???
0 tłuszczu, kurczak w sosie własnym tylko z przyprawami wiec na moje powinno być ok.
A jeszcze powiedzcie co jadłyście na śniadanie (tak na szybko do przygotowania bo wiadomo jak to rano))

Obserwuj wątek
    • goskax23 Re: POMYSŁ NA .....WINIARY można??? 25.11.12, 22:57
      a własnie znalazłam odp poniżej
      • robak.rawback Re: POMYSŁ NA .....WINIARY można??? 26.11.12, 02:47
        ja na sniadanie jadam cieple obiadowe rzeczy - np mieso mielone z sosem i makaronem albo jakas szynke i salatke
        albo kawlaki grilowanego kurczaka na cieplo.
    • she_1988 Re: POMYSŁ NA .....WINIARY można??? 26.11.12, 10:16
      Ja nie używam tego typu gotowców. A na sniadanie na dniach P jem otręby gotowane na mleku a na dniach PW kanapki z wędlina, sałata, pomidorem i mińskiem ogórkiem. To taki standard :)
      • she_1988 Re: POMYSŁ NA .....WINIARY można??? 26.11.12, 10:18
        Błąd mi się wdarł we wcześniejszy wpis. nie miało być żadnego mińska Hehe Piszę z telefonu i słownik mnie oszukał :)
      • goskax23 do she_1988 26.11.12, 17:26
        she_1988 napisał(a):

> Ja nie używam tego typu gotowców. A na sniadanie na dniach P jem otręby gotowan
        > e na mleku a na dniach PW kanapki z wędlina, sałata, pomidorem i mińskiem ogórk
        > iem. To taki standard :)

ojjjjjj jeszcze strasznie mało wiem o tej diecie ....................ale to jak w I fazie mogę jeść otręby na mleku???
        a zdażało Wam sie podjadać wafle ryżowe?
        • she_1988 Re: do she_1988 26.11.12, 18:17
          W I fazie możesz jeść otręby z mlekiem, bo jest to "danie" proteinowe. Otręby są OBOWIĄZKOWE na każdym etapie diety. Ja zjadam 2 łyżki o. owsianych i 1 łyżkę o. pszennych.
          Tu masz ściągawkę z tabelami, co można jeść w poszczególnych fazach diety. Ja korzystam z niej do tej pory :) www.dieta-dukan.pl/

Z tego bloga biorę przepisy na różne pyszności dukan.blox.pl/html
          Jeżeli chodzi o wafle ryżowe, to ja ich nie jadłam. Stosuję się kategorycznie do zaleceń :)
    • she_1988 Re: POMYSŁ NA .....WINIARY można??? 26.11.12, 20:53
      a jeżeli chodzi o pieczenie w woreczku, to możesz sama ta zrobić. Kup rękaw do pieczenia, zedrzyj z kury skórę, natrzyj ulubionymi przyprawami upiecz i voila :) Na pewno o wiele zdrowsze, bo nie będzie zawierało tych wszystkich ulepszaczy.
      • mela1 Re: POMYSŁ NA .....WINIARY można??? 27.11.12, 08:48
        Wczoraj samodzielnie zrobiłam "Papirus Winiary":) Usmażyłam pierś indyka na papierze do pieczenia położonym na patelni. Rewelacja, soczyste, nie przywiera, bez tłuszczu. Rękaw stosuję od jakiegoś czasu, nawet bez diety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka