Dodaj do ulubionych

Dukan po 40

11.02.13, 15:26
Hej! Są na forum jakieś dziewczyny po 40? Chciałabym wiedzieć, czy w Waszym (ups, naszym) przypadku dieta też przynosi efekty? Wróciłam na forum i zastanawiam się, czy nie uczcić swoich okrągłych urodzin powrotem na dietę- bo znowu jest co gubić, niestety
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: Dukan po 40 11.02.13, 21:10
      ja jestem
      i od niedzieli powróciłam na Dukana
      jakoś proteinowe czwartki mi nie wyszły :-(
      Natomiast pięknie chudła moja teściowa, a zaczynała mając lat 67
      tak więc da się
      • faustine Re: Dukan po 40 15.02.13, 09:46
        Zaczęłam Dukana dzień po 39 urodzinach z zamiarem wylaszczenia się na czterdziestkę: ) Schudłam 30 kg i od prawie dwóch lat utrzymuję wagę na tym samym poziomie. Powodzenia !
    • ostryga11 Re: Dukan po 40 15.02.13, 13:21
      Kiedy dwa lata temu zaczynałam miałam 42 lata i bez problemu schudłam 14 kg. Teraz mam 44 i w ciągu miesiąca straciłam 5 kg. Czyli się daje, jak najbardziej.
    • aka21 Re: Dukan po 40 15.02.13, 17:24
      Miesiąc przed 40 urodzinami weszłam w IV fazę Dukana:) z wagą wahającą się między 52 a 54 kg. Minęło 7 miesięcy a ja mam cały czas ok 54-55 kg. Dodam, że tyle to chyba w podstawówce, albo na początku liceum ważyłam:). Zamierzałam schudnąć do 60 kg (12 kg), resztę poleciałam w III fazie. Tak więc powodzenia!
      • robak.rawback Re: Dukan po 40 01.03.13, 23:04
        kobito, 40 to nie wyrok smierci. chcesz sie odchudzac to sie odchudzaj. chcesz isc na studia - idz na studia. chcesz zmienic garderobe i odkryc nowe ja - wal smialo.
        cos cie podswiadomie zatrzymuje, ze tego typu pytanie zadajesz.
        nie dac sie zwariowac.

mamaoli-2 napisała:

> Hej! Są na forum jakieś dziewczyny po 40? Chciałabym wiedzieć, czy w Waszym (up
        > s, naszym) przypadku dieta też przynosi efekty? Wróciłam na forum i zastanawiam
        > się, czy nie uczcić swoich okrągłych urodzin powrotem na dietę- bo znowu jest
        > co gubić, niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka