aniasnow 05.09.13, 16:56 Jak patrzę na tytuły postów to jest mi strasznie Was żal ; suplementy, tabletki, herbatki i inny badziew. Czy żadna nie słyszała o zdrowym odżywianiu się i ćwiczeniach? I to jest właśnie masakra :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: Masakra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.09.13, 11:15 ja tez się podpisuje,od stycznia do czerwca przy diecie i regularnych ćwiczeniach schudłam 37 kg i utrzymuje wage bez tabletek itp..pozdrawiam Link Zgłoś
grazkavita Re: Masakra 13.09.13, 12:05 Napisz nam troche więcej o tej cudownej kuracji.... Link Zgłoś
2monika27 Re: Masakra 13.09.13, 13:20 To się nazywa głos rozsądku. Ćwiczenia i dieta to cały klucz do sukcesu, reszta to dodatki bez których można się obyć w odchudzaniu :) Link Zgłoś
Gość: ja Re: Masakra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.13, 15:47 dokładnie,odstawilam wszystkie maczne produkty typu pieczywo,makarony, zupy,nie jem ziemniakow, ryzu, smietane zastapilam jogurtem,na sniadanie i kolacje (po 18 nie jem nic) jem owoce,zadnych słodkich napojow tylko woda ewentualnie jak potrzebuje cos zmienić to pije owocowa herbate do tego 5 razy w tyg conajmniej 45 min ruchu chodze 3 razy na basen i 2 razy rower stacjonarny,staram się caly czas być w ruchu jak najmniej czasu na siedząco i rezultaty sa swietne, nawet skora wtedy ma czas się obkurczyć i nie wisi :)pozdrawiam i zycze wytrwalosci, jeszcze 10 do wagi marzen Link Zgłoś
grazkavita Re: Masakra 17.09.13, 10:22 Super trzymam kciuki, ja jem troche pieczywa , mało owoców, ale za to bardzo duzo jarzyn, jogurty świetna sprawa, niestety z tym ruchem u mnie gorzej , bo mi mama na to nie pozwala muszę z nia duzo siedziec i duzo z nia rozmawiać( jest ociemniała) Mi jeszcze zostało 17 kg do zgo\ubienia , jak siebie znam zajmie mi to jeszcze conajmniej rok... Link Zgłoś
Gość: ja Re: Masakra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.13, 07:14 dzięki,ja tez zycze wytrwalosci,pozdrawiam Link Zgłoś