Dodaj do ulubionych

Novoslim czy działa

16.04.14, 11:17
Witam! Jak w temacie, czy ktos z Was stosował Novoslim i ewentualnie z jakimi efektami. Ja go stosuje od 02.04.b.r no i moze schudłam z kilogram. Na poczatku biegałam po nim regularnie do łazienki ale to juz przeszłość. Jem obiad w godzinach miedzy 16 a 17 i pozniej bardzo staram sie juz nic nie jesc ani pic co ma kalorie, tylko woda lub herbata niesłodzona oczywiscie. Dodam, ze prawie cały czas odczuwam głód wiec jakos na to nie działa. Czy komus na tym udalo sie schudnac, czy stoswoaliscie cos jeszcze. Nie stosuje zadnej konkretnej diety, jem po prostu mniej, nie podjadam miedzy posiłakmi i ostatni posiłek do 17 .
Obserwuj wątek
    • nioma Re: Novoslim czy działa 22.04.14, 14:10
      skusiłam się, kupiłam.
      naiwnie bo niby wiem, że nie ma tabletek co działają cuda.
      po trzech tygodniach nawet pół kilo mi nie ubyło. to chyba prawda, że te zachwyty na forach pisza przedstawiciele firmy.
    • agnieszka_bialek Re: Novoslim czy działa 20.05.14, 09:33
      "> 4-5 posiłków dziennie + Rano węglowodany, a im później, tym więcej białka + 2l
      > wody dziennie + ruch + novoslim i schudniesz"

Bardzo dobry, krótki przepis na podstawową dietę.
      Co bym wyrzuciła:
      - suplement - ten i każdy inny - nie są potrzebne przy zbilansowanej diecie. Jeśli dieta jest niezdrowa, żaden złoty środek nie pomoże. Ewentualnie odwodni, przeczyści, a przecież nie o to chodzi - chcemy gubić tłuszcz, a nie wodę.
      Co bym dodała:
      - warzywa i/lub owoce do każdego posiłku - błonnik, witaminy
      Efekt gwarantowany, a pieniądze zaoszczędzone na tabletkach można wydać na nową sukienkę w mniejszym rozmiarze :)
      • Gość: kinolonia Re: Novoslim czy działa IP: 89.174.178.* 22.05.14, 16:01
        A jak dla m nie to super sprawa Jestem w trakcie drugiego opakowania i już 6 kg mniej :) a wcale jakoś się nie staram ograniczyłam jedynie węglowodany i sporo piję wręcz się zmuszam bo nie mam takiego nawyku Nigdy nie stosowałam żadnej diety bo nie lubię się ograniczać po prostu staram się wykluczyć to co mnie tuczy Jak dla mnie to najlepszy suplementy jaki dotychczas stosowałam
        • Gość: blada holka Re: Novoslim czy działa IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 17:59
          Byłam ostatnio na spotkaniu makijażowym Mary Kaye i jak zobaczyłam swoją fryzjerkę to nie mogłam uwierzyć, wygląda jak połowa z niej Mówiła mi że to sprawa właśnie Novoslimu oczywiście była na jakiejś diecie ale mówiła że wcześniej od czasu do czasu stosowała jakieś diety ale bezskutecznie także szok, nigdy nie wierzyłam że coś takiego może działać
          Zamówiłam opakowanie na próbę i zobaczymy jak mi to pójdzie
          • Gość: maciusiowka89 Re: Novoslim czy działa IP: *.rev.sprindatacenter.pl 26.05.14, 19:25
            Ja nie wierzę w super działanie tabletek. Nie ma czegoś takiego! Dieta i ćwiczenia dadzą efekt, nic innego! Ja zamawiam sobie Fit diet i do tego codziennie rower, spacery kilka razy w tygodniu i efekty są.
            • Gość: burman show Re: Novoslim czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 15:36
              też nie wierzyłam ale faktycznie latwiej się chudnie ja robiłam 3 kg w skali miesiąca a przy 4 opakowaniu to lekko 4 kg zrzuciłam jak się nie ma czasu na regularne i odpowiednie posiłki to novoslim jest super i tani warto przetestować
              • Gość: papricz_A Re: Novoslim czy działa IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 19:20
                Statysfakcja 100% widziałam różne opinie w internecie ale wydaję mi się że to zalezy od organizmu i czy faktycznie stosuję się dopowiednie zalecenia bo jedzenie wszystkiego jak dotychczas i stosowanie tblateke nic nie da i to chyba oczywiste
                Stosowałam dietę do 1500 kcal trochę ruchu ( niewiele bo mam sporo pracy i już energii brak na dodatkowy wysiłek) dodatkowo novoslim i schudłam 10 kg nawet nie marzyłam że mi się to uda a wyszło zupełnie łatwo
                • Gość: Kanaletto_7 Re: Novoslim czy działa IP: *.wro-com.net 16.07.14, 15:44
                  Po pierwszym opakowaniu myślałam że to kolejne placebo ale dałam mu szanse i po drugim już widzę różnicę jutro ważenie dam znać ile zeszło ale jest to pierwszy suplement który nie wpływa na mój super wrażliwy żołądek
      • Gość: black sereiess Re: Novoslim czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 15:27
        U mnie regularne jedzenie i Novoslim zdziałało cuda Pracowałam na zmiany więc często do południa po przebudzeniu nic nie jadłam, a potem nadrabiałam.. no i przybierałam A jak zaczęłam jeść regularnie i dołączać do każdego posiłku warzywa to się udało ale podejść miałam sporo teraz weszło mi w nawyk i jest ok Ale to podstawa i Novoslim do tego fajny suplement i bardzo tani lepiej jakoś człowiek z nim się czuje jak się odchudza przemiana materii szybsza producent zalecał dietę 1200 kcal ale dla mnie to było za mało i starałam się po prostu jeść mniej i regularniej ale to każdy musi znaleźć sposób na siebie
    • Gość: gymboy Re: Novoslim czy działa IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.14, 19:10
      Mi pomógł schudnąć jakieś 9 kg może to nie jest jakiś super efekt aczkolwiek moja sylwetka uległa sporej zmianie, z której jestem niezmiernie zadowolona
      • Gość: ank_o Re: Novoslim czy działa IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.14, 15:27
        Działa i to jest sprawdzone przez wiele osób U mnie w pracy dziewczyny brały więc sie skusiłam choć unikam brania suplementów jakichkolwiek nawet tabletek bo uważam że nie ma nic skuteczniejszego niż dieta Ale zmiana warunków pracy spowodowała u mnie odkładanie się tłuszczu no i się skusiłam bo przestałam to kontrolować Przede wszystkim fajne jest to że hamuje apetyt i łatwiej jest jeść posiłki ustalone w diecie, przemiana materii lepsza itd Stosowałam raptem 3 miesiące i zrzuciłam jakieś 9,5 kg także to ogromny sukces
        Trochę obawiałam się efektu jo-jo ale jestem miesiąc po i jak na razie wszystko jest wporządku
        • Gość: BereniKa Re: Novoslim czy działa IP: *.wro-com.net 16.07.14, 15:57
          W moim przypadku poskutkował świetnie! a próbowałam wielu suplementów renomowanych firm i nic Wg mnie najlepszy suplement na rynku, szkoda tylko że tak mało rozreklamowany i zanim się na niego natknie wyrzuca się pieniądze w błoto na jakieś placebo;/
    • kurator30 Re: Novoslim czy działa 14.07.14, 10:29
      Ten preparat na mnie WOGOLE nie zadzialal. Dla mnie te deklarowane 9kg w 3 miesiace to by byla rewelacja. Nie schudlam ani grama. Ja ogolnie nie jem za duzo, wieczorami bardzo zadko po obiedzie ok 17 w zasadzie nie jem, orzezucialam sie na wode, fakt nie cwiczylam. Nie schudlam ani grama. Nie mam zadnych problemow z jakims nocnym podjadaniem, miedzy posilkami tez raczej nie bo zwyczajnie nie kupuje sobie takich zapychaczy. Moja najwieksza zmora sa slodycze, ale staram sie na tym pracowac nie jesc ich po poludniu. Kupie sobie wafelka nie od razu calej torby. Zaczyna mnie to denerwowac. Inna jaby jadla tyle ja to by z glodu padla a u mnie NIC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka