Dodaj do ulubionych

Kapsułki 3D Chili jakie są?

27.06.14, 17:02
Cześć! Stosujecie tylko dietkę czy kapsułki też? Jakie są efekty? Bo wszędzie gdzie czytam o tej dietce to przewija się ten temat. Wiem, że są 3 kolory i każda ma inny skład i stosuje ją się na inną porę dnia. Rozumiecie moją ciekawość? Bo cały ten hmmm... "system" brzmi dość logicznie i profesjonalnie a i skład jest takie, że w zasadzie tak jakby było dużo różnych suplementów w jednym :D
Obserwuj wątek
    • desemina Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 28.06.14, 14:38
      JA nie stosowałam ale dzięki za post, poczytam sobie o nich bo faktycznie to coś nowego wnioskując z tego co piszesz

zebramalutka napisała:

> Cześć! Stosujecie tylko dietkę czy kapsułki też? Jakie są efekty? Bo wszędzie g
      > dzie czytam o tej dietce to przewija się ten temat. Wiem, że są 3 kolory i każd
      > a ma inny skład i stosuje ją się na inną porę dnia. Rozumiecie moją ciekawość?
      > Bo cały ten hmmm... "system" brzmi dość logicznie i profesjonalnie a i skład je
      > st takie, że w zasadzie tak jakby było dużo różnych suplementów w jednym :D
    • jarroszka Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 02.07.14, 22:07
      Ja je stosuje głównie ze względu na skład, wcześniej brałam w suplementach chlorelle, jagody acai i guarane a te wszystkie składniki plus wiele innych jest w składzie kapsułek 3D Chili :) czysta matematyka mnie w tym przypadku przekonuje :P
      • leonzlipki Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 22.07.14, 16:07
        Testuje te kapsułki od początku czerwca, głównie ze względu na kapsaicynę i jagody acai w składzie. Diety 3d chili nie stosowałem, więc się nie wypowiadam ale kapsułki mi jak na razie pasują :)
        • kdubna Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 08.06.16, 00:52
          hmm dobrze wiedziec, sprawdze sobie sklad i moze zamowie
    • aniabell Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 09.07.14, 19:39
      Ja nigdy nie stosowałam ale faktycznie dość często się o nich wspomina ostatnio, to jakaś nowość?
    • zawsze-anielica Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 17.07.14, 16:51
      Ja stosuje kapsułki 3D a co do dietki no to stosowałam a teraz mam własną wariację na jej temat, pozmieniałam trochę i ogólnie improwizuje bo nie jestem dobra w trzymaniu się jednego schematu :P A kapsułki wg mnie są świetne, jak zaczęłam je brać to się czułam jak po detoxie, natura przebije się przez wszystko :D
    • mantracore Re: Kapsułki 3D Chili jakie są? 19.04.16, 12:24
      podkręcą ci metabolizm, nawet konkretnie no i sama naturka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka