ktos5 13.05.02, 10:00 Witam serdecznie, Zdarza sie ze w ciagu dnia przybieram na wadze nawet 5 kilo (nieraz praktycznie nic nie jedzac). Dlaczego tak sie dzieje, skad takie skoki wagi? DOodam, ze w ciagu nocy waga zazwyczaj wraca do poprzedniej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
anna502 Re: 5 kilo w ciagu doby 14.05.02, 10:03 5 kilo to chyba przesadzasz ale te wahania wagi to napewno masz . Ja również mam niesamowite wahnięcia i wcale nie muszę jeść, wystarczy że się napiję i jestem wzdęta jak balon. Niestety pomimo brania tabletek niewiele mi to pomaga. Ale pytanie ile masz lat i z czym jest to związane musisz dowiedzieć się od lekarza Link Zgłoś
agnieszka.dobrowolska Re: 5 kilo w ciagu doby 20.05.02, 14:39 Prosze zwrocic uwage na ilosc spozywanych i wydalanych plynow. Takie wahania masy ciala nie moga byc zwiazane ze spalaniem, czy przyborem tkanki tluszczowej, a raczej z zaburzeniami gospodarki wodnej. Warto zasiegnac opinii lekarza (mysle, ze szczegolnie nefrologa czy endokrynologa) Link Zgłoś