citro 21.03.03, 11:30 Czy ktoś może stosował, czy trzeba ćwiczyć? Jakim jest wspomagaczem, warto zakupić? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kingunia1 Re: SUPER FAT BURNER 27.03.03, 15:31 ja stosowałam i schudłam w 2 tygodnie 7 kilogramów. Bez ćwiczeń i wyrzeczeń. Uważam, że jest świetny. Od września nie przytyłam ani kilograma a wcale się nie ograniczam jedynie do wody i sucharków. Ja zaryzykowałam 75 zł (tyle kosztuje 90 tabletek) i stwierdzam, że się opłacało. Link Zgłoś
makmar Re: SUPER FAT BURNER 27.03.03, 17:45 Wielokrotnie sięgałam po "spalacz tłuszczu"(próbowałam produktu różńych firm)i jestem przekonana, że jeśli nie ćwiczysz wystarczająco cięzko oraz nie stosujesz odpowiedniej diety to efekty są znikome i nie warte pieniędzy władowantch w ten specyfik!! Nie wierzę wiec autorowi poprzedniego listu, który twierdzi, że można schudnąć jedynie jedząc te tabletki, takich pigułek jeszcze nie ma na rynku! pozdrawiam Link Zgłoś
mjma Re: SUPER FAT BURNER 28.03.03, 08:37 wspomagacze jak sama nazwa mówi wspomagają odchudzanie, nie można schudnąć nie ograniczając się. Mnie bardzo pomagają (akurat nie te konkretne) może wpływają bardziej na moją psychikę niż ciało, ale są efekty i to jest istotne pzdr m Link Zgłoś
patchuli Re: SUPER FAT BURNER 28.03.03, 11:46 stosowałam Super Fat Burner firmy MLO, wraz z koktajlami Ultra Loss. dzięki nim schudłam 6 kg w 2 miesiące, do dzisiaj nie wróciły... :) nie ćwiczyłam, a kolacje często było bardzo grzeszne ;) myślę, że jest to rzecz warta spróbowania, a jeśli chodzi o chudnięcie w biodrach to polecam Bio-X Cla także z MLO Link Zgłoś