ewa_tep
05.08.08, 16:09
Witam. Chciałabym zacząć stosować produkty Herbalife (nawet już je zakupiłam) ale nie ukrywam, iż przydałaby mi się pomoc w dokładnym opisie co, kiedy i w jakiej ilości stosować. Co można jeść i pić a czego nie. Dużo szukałam w internecie ale ciężko jest o takie konsultacje bez konieczności kupowania produktu u konsultanta :(. Byłabym ogromnie wdzięczna gdybyś mi pomogła!!
teraz kilka informacji o mnie, żeby było Wam łatwiej:
- mierzę 168 cm
- obecnie ważę 95 kg :(, przed ciążą ważyłam 65kg (i do tej wagi chciałabym wrócić)
- po ciąży stosowałam wiele diet ale bez rezultatu
- nie karmię piersią wiec bez obaw mogę zastosować taką kurację
- z tego co się dowiedziałam, to powinnam stosować następujące produkty (kuracja miesięczna):
Formuła 1 - Koktajl Odżywczy x 2szt
Formuła 2 – Multiwitaminy x 1szt
Formuła 3 - Odżywka Białkowa x 1szt
Błonnikowe Tabletki Dietetyczne – Błonnik i Zioła x 1szt
- wiem że powinnam coś brać 30 min przed koktajlem (gdzieś dzwoni ale nie wiem w którym kościele :( ) ... no i właśnie tu pojawia się problem :(. Bo chciałabym aby moja kuracja była skuteczna i wiem że muszę prawidłowo przyjmować produkty, żeby efekt nie był odwrotny, ale nie wiem jak mam to robić :( ... Przyznam się, że produkty kupiłam na allegro (ze względów finansowych :(), nie mogę już na siebie patrzeć a kuracja jaką mi zaproponowano kosztowała by mnie 600 PLN m-cznie, a na to mnie nie stać niestety :(
Czy możecie mi pomóc??!! Bardzo proszę, wiem że nie chętnie są udzielenie takie informacje ale mam nadzieję że mi pomożecie.
Z góry dziękuję i bardzo będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam Ewa