Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

05.08.08, 16:09
Witam. Chciałabym zacząć stosować produkty Herbalife (nawet już je zakupiłam) ale nie ukrywam, iż przydałaby mi się pomoc w dokładnym opisie co, kiedy i w jakiej ilości stosować. Co można jeść i pić a czego nie. Dużo szukałam w internecie ale ciężko jest o takie konsultacje bez konieczności kupowania produktu u konsultanta :(. Byłabym ogromnie wdzięczna gdybyś mi pomogła!!

teraz kilka informacji o mnie, żeby było Wam łatwiej:
- mierzę 168 cm
- obecnie ważę 95 kg :(, przed ciążą ważyłam 65kg (i do tej wagi chciałabym wrócić)
- po ciąży stosowałam wiele diet ale bez rezultatu
- nie karmię piersią wiec bez obaw mogę zastosować taką kurację
- z tego co się dowiedziałam, to powinnam stosować następujące produkty (kuracja miesięczna):
Formuła 1 - Koktajl Odżywczy x 2szt
Formuła 2 – Multiwitaminy x 1szt
Formuła 3 - Odżywka Białkowa x 1szt
Błonnikowe Tabletki Dietetyczne – Błonnik i Zioła x 1szt

- wiem że powinnam coś brać 30 min przed koktajlem (gdzieś dzwoni ale nie wiem w którym kościele :( ) ... no i właśnie tu pojawia się problem :(. Bo chciałabym aby moja kuracja była skuteczna i wiem że muszę prawidłowo przyjmować produkty, żeby efekt nie był odwrotny, ale nie wiem jak mam to robić :( ... Przyznam się, że produkty kupiłam na allegro (ze względów finansowych :(), nie mogę już na siebie patrzeć a kuracja jaką mi zaproponowano kosztowała by mnie 600 PLN m-cznie, a na to mnie nie stać niestety :(
Czy możecie mi pomóc??!! Bardzo proszę, wiem że nie chętnie są udzielenie takie informacje ale mam nadzieję że mi pomożecie.

Z góry dziękuję i bardzo będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam Ewa
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Prośba o pomoc 05.08.08, 17:17
      Witaj :o)
      Zanim ktos Ci odpowie na pytania, to proponuje zebys sobie zajrzala na te strone:
      www.zdrowe-diety.pl/wellness/
      Wiem, ze to strona sponsorowana, utworzona zdaje sie przez jakiegos konsultanta,
      ale jest bardzo przejrzysta i wszystko jest ladnie wyjasnione. Korzystalam z
      niej przed podjeciem pierwszej decyzji o zakupie produktow.
      Jesli zas chodzi o sposob stosowania poszczegolnych produktow, to przeciez
      wystarczy, ze przeczytasz etykiety tych produktow, ktore juz kupilas i bedziesz
      wiedziala jak nalezy je stosowac, co przed posilkiem a co po nim - wszystko jest
      przeciez tam opisane.

Polecam tez lekture naszego forum, zebralo sie juz naprawde duzo cennych porad,
      trzeba tylko wrzucic haslo do wyszukiwarki :o)
      • ewa_tep Re: Prośba o pomoc 05.08.08, 18:19
        Dziękuję za informacje. Na pewno poczytam. Co do kwestii opisu na etykietach to produkty zakupiłam ale jeszcze nie otrzymałam więc nie mogę powiedzieć co tam jest napisane :).

Napisałaś, że stosowałaś te produkty. Czy mogłabyś mi w takim razie dokładnie napisać co i jak stosowałaś??

Czytałam na wielu forach iż opis na produktach nie zawsze wystarcza, dlatego proszę o pomoc i wasze "przepisy" na stosowanie produktów.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc z Waszej strony.
        • lenkaaa Re: Prośba o pomoc 05.08.08, 22:13
          Kupilam blonnik fiberbond i bralam go pol godziny przed poslkiem, popijajac duza
          szklanka wody (szklanka taka do piwa). Koktajl pilam 2 razy dziennie wedlug
          przepisu z opakowania: 2 lyzki stolowe proszku wymieszane w shakerze z 250ml
          mleka (jesli dobrze pamietam przepis..). Bralam jeszcze zestaw witamin, ale nie
          z HL tylko dokupilam sama starajac sie zeby sklad byl jak najbardziej zblizony
          do tego zestawu z HL. Nawet juz nie pamietam kiedy bralam witaminy, chyba w
          trakcie posilku... Aha i jeszcze kupilam odzywke bialkowa i dodawalam 1 lyzke
          stolowa do kazdego koktajlu.
          Gdzies wyczytalam, ze koktajl powinien starczac na 2 tygodnie ale nie wiem jak
          to u mnie dokladnie bylo, bo kupilam za jednym zamachem 4 rozne smaki i
          otworzylam wszystkie na raz, zeby mi sie nie znudzilo picie codzinnie tego
          samego smaku.

Przepisy z drobnymi modyfikacjami, np co mozna jeszcze dodawac do koktajli, sa
          ale niestety rozrzucone po forum w poszczegolnych wpisach, wiec musialabys
          troche znowu pogrzebac :o) Niektore przepisy sa np. w watkach zebranych u gory
          na szpilce (nasze pogaduchy)
          • ewa_tep Re: Prośba o pomoc 06.08.08, 08:25
            Dziękuję.

Jeśli ktoś ma jakieś inne, własne doświadczenia to będę wdzięczna.
            Pozdrawiam
    • adasiowy Należy się zwrócić o porade do pana Adamowego 10.09.08, 23:00
      Pan www.adamowy.pl wziął od Pani pieniądze (wcale nie małe), wiec
      powinien zapewnić również "serwis" - czyli udzielić dokładnej
      informacji co i jak.
      Jego dane kontaktowe sa podane na stronie www.adamowy.pl wiec należy
      do niego dzwonić i żądac informacji jak stosować produkty.
      Pan adamowy MA OBOWIĄZEK udzielic takich informacji. ;)))
      • lenkaaa Re: Należy się zwrócić o porade do pana Adamowego 10.09.08, 23:12
        A skad masz informacje, ze autorka tego postu kopowala ze strony internetowej
        www.adamowy.pl ????????? Z postu to nie wynika.
        Odnosze wrazenie, ze Twoim jedynym celem jest "wszczynanie awantur" i obrazanie.
        Jesli bedziesz kontynuowac w tym tonie, to Twoje wpisy zostana usuniete.
      • ewatep Re: Należy się zwrócić o porade do pana Adamowego 17.10.08, 21:08
        lenkaaa ma rację!! I o takich "niechętnych" ludziach pisałam :(. A tak apropos nie kupowałam tam gdzie napisałeś!!
        • nikola-3 Re: Należy się zwrócić o porade do pana Adamowego 25.10.08, 12:23
          Ja kupowałam u dystrybutora z darmową opieką ale to kosztowało mnie o ponad 200
          zł więcej to gdzie tu darmowa opieka?Są to drogie produkty i normalne że każdy
          chce taniej kupić-teraz kupuje u adamowego.Wiem jak konsultant na tym zarabia bo
          jestem konsultantką oriflame i mam np.wszystko 30 % taniej niż w katalogu.A to
          na tej samej zasadzie działa.Na szczęście mamy wybór i kupujemy gdzie chcemy.Jak
          kogoś stać na (bezpłatną opiekę)to jego wybór-mnie nie stać.Dlatego ciesze się
          że jest adamowy.A na forum są fajne dziewczyny które dzielą się swoimi
          informacjami.I za to wam dziękuję.
          • lenkaaa Re: Należy się zwrócić o porade do pana Adamowego 25.10.08, 17:41
            nikola-3 napisała:

> Jak kogoś stać na (bezpłatną opiekę)to jego wybór

Hi, hi, bardzo fajnie napisane, usmialam sie :D :D :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka