Dodaj do ulubionych

rzecze moj syn

30.04.15, 15:23
wiesz mamo, mysle, ze bieganie jest najlepszym sportem. hmmm? zapytalam, dlaczego tak sadzisz? Bo mozna biegac az do starosci!

Gwoli wyjasnienia dodam, ze moje dzieci sa zapalonymi pilkarzami I bardzo interesuja sie kariera zawodowych pikarzy, u ktorych jak wiadomo, 30 paro latek jest juz niemalze emerytem, natomiast nasz sasiad, 78 letni staruszek regularnie biega :)

A ja myslalam, ze to ja ich tak inspiruje, heheheh.
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: rzecze moj syn 30.04.15, 17:29
      Ty pewnie też inspirujesz, ale dobrze, ze ta późna starość to sąsiad, a nie Ty :)

moje dziecko też ostatnio zaczęło biegać, spodobało mu się...
      • doral2 Re: rzecze moj syn 30.04.15, 17:48
        hyhyhy, ja zaczęłam biegać, bo moje dziecko biegało :D
        dziecko przerzuciło się już na inne dyscypliny sportowe, biega okazjonalnie, a ja trwam..
        • bidaazpiszczy Re: rzecze moj syn 30.04.15, 18:45
          jakos to "trwam" dziwnie mi sie kojarzy, hehehhe.

Tak to juz w zyciu bywa, ze inspirujemy sie wzajemnie, niekoniecznie dorosli- dzieci, ale jak widac u Ciebie, bywa tez odwrotnie.

Moi chlopcy wiernie kibicuja nam w biegach, czesto jest to okazja do rodzinnego wypadu w ciekawe miejsca, ktorych moze nigdy nie poznalibysmy. Kolekcjonuja namietnie nasze medale I nie moga doczekac sie wlasnych. Mysle, ze to bardzo spaja rodzine- takie hobby. Nie moge doczekac sie juz ich pierwszych startow, ktore zaczna sie w przyszlym roku.
          • budzik11 Re: rzecze moj syn 01.05.15, 19:39
            Moi pierwsze starty mają za sobą i pierwsze medale też :) Warto rozglądnąć się za biegami dla dzieci, często sa to biegi towarzyszące "dorosłym" biegom. Dystanse np. na 400 czy 800 metrów. Tak niedługo my będziemy z całą rodziną biec. Niedawno czytałam relację z pewnego biegu, bardzo rodzinnego. Cyt.: "rozmowa pewnego taty z organizatorką... :

TATA - "Przepraszam, jaki jest najkrótszy dystans dla najmłodszej grupy dzieci?"

ORGANIZATOR- " Niecałe 200 metrów"

TATA- "Hmm...a to nie, chyba może jeszcze nie dać rady aż tyle przebiec..."

ORGANIZATOR- " Ale to bardzo krótki dystans, na pewno da rade! W jakim wieku jest dziecko ? "

TATA- " Zaczął chodzić 10 dni temu... Następnym razem wystartujemy"
            :D
            • doral2 Re: rzecze moj syn 02.05.15, 15:22
              dobre :D:D:D:D:D
            • jatojagodnik Re: rzecze moj syn 04.05.15, 12:23
              Ja i moje dzieci też bieglismy w biegu z tej rozmowy :-) Tylko w trochę starszych grupach wiekowych :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka