Dodaj do ulubionych

problem z miekkimi kupkami

05.06.11, 21:39
Mam 3 miesiecznego synka i ma problemy z kupkami karmie go naturalnie i raz dokarmiam mlekiem sztucznym bebilon1 od miesiaca mały ma problem z wypróżnianiem. Przez 4 dni jest spokojny potem zaczyna się płacz prężenie i stękanie, ale sam nie potrafi. co dziwne kupki ma miekkie nawet na czopki glicerynowe nie działa .. widac ze maly chce zrobic kupke doradzili mi zebym wkladala i wysuwala czopek no i efekty sa jest duza kupka ale malemy towarzyszy wielki placz ale nie moge mu takiej metody stosowac.. teraz kupilam mu syrop lactulosum niby mialo podzialas do doby powinna pojawic sie kupka a mija kolejna doba znowu mi podalam dawke a efektu dalej nie ma ... juz nie wiem co mam robic kupki nie sa twarde ale to dlaczego mu taki bol przy tym towarzyszy? prosze o pomoc i rady
Obserwuj wątek
    • Gość: hania Re: problem z miekkimi kupkami IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.11, 20:24
      dzieci tak mają, mój ma 3 miesiące niecałe je tylko mleko z piersi i od dawna robi kupkę raz na kilka dni z wielkim trudem płaczem pręzeniem, stękaniem zapieraniem a na koniec jaką już ją z takim trudem wyprodukuje okazuje się, ze kupka jest luzna az sie przelewa przez pieluchę, czasem wypływa jak gęste siku żółta lejąca a robi ja jakby miałzatywardzenie, to juz moje 3 dziecko a bratowa tez ma 3 dzieci i kazde z nic robiło zółte ropaprawne kupki raz na kilka dni wodne a karmiła wszystkich samą piersią przez o 9 mscy, to normalna sprawa, ja tez czasem wolałabym zeby szybciej ją zrobił i się tak nie męczył, ale nie daję nic, zeby się nie uzależnił, lepiej mu się robinp po kąpieli lubjak jest rozgrzany, rozluzniony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka