Dodaj do ulubionych

Maskirowka, maskirowka

23.12.11, 13:54
Zwolennicy tezy maskirowki zarzucaj,ze malo sie o niej pisze, to ja w ramach dni dobroci dla zwierzat zaczynam popularyzowac.
glownz-e tezy,
samolot nie wylecial z Okecia, ale moze i wylecial bo delegacje porwano i czesc jeszcze zyje.
Jak sie znalazly ciala ofiar na Siewiernym dowiedziec sie nie moge, ale jeden mnie uswiadomoil jak dostarczono rzeczy ofiar.
Obserwuj wątek
    • don_eugenio Re: Maskirowka, maskirowka 23.12.11, 17:00
      ...a wystarczyło abyśmy mieli wtedy chociaż średnio rozgarniętego Prezydenta a nie bezmyślną marionetkę sterowaną telefonem.
      • gini Re: Maskirowka, maskirowka 23.12.11, 17:04
        don_eugenio napisał:

> ...a wystarczyło abyśmy mieli wtedy chociaż średnio rozgarniętego Prezydenta a
        > nie bezmyślną marionetkę sterowaną telefonem.

A o co cdhodzi ?Tak pytam w temacie maskirowki.
        Za duzo mi sie piwklejako.

Ale jest juz podejrzana co wkleja jakies falszywki Pani zuzanna Kurtyka.

@marektomasz właśnie wezwałem p. Kurtykę

do wyłączenia się z tej sprawy: niech poda źródło i po temacie
        obecnie firmuje swoją osobą podejrzane zdjęcia, które nie wiadomo skąd pochodzą i nie wiadomo, co na nich jest, a stado nawiedzonych szczekaczy wrzeszczy pod niebiosa, że kara boska, bo ktoś podważa autorytet wdowy

Ano nikt nie podważa autorytetu, proszę się łaskawie odsunąć i podać źródło: kto i co --> i po sprawie, tak się sprawy załatwia w cywilizowanym świecie
        zawsze można posłużyć się metodami buszu - proszę bardzo, tylko nie wiem, czy adresaci zdają sobie sprawę z konsekwencji...

na koniec szczerze się dziwię, że pokątna autoryzacja dziwnych zdjęć trwa tak długo, przecież to jest schemat dla idiotów, Pani Szanowna, nie tędy droga!
        ZEZORRO0751 | 23.12.2011 16:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka