24.07.14, 23:17
Witam. Mam 17 lat i dziewczynę od półl roku. Mój problem polega na tym, ze np w domu wzwód nie jest problemem. Mam ochotę na masturbacje > robie to. Nie ma problemu ze wzwodem czy juz samą masturbacją. Natomiast gdy jestem z dziewczyną to mam wrażenie że On zachowuje się inaczej. Nie wstaje kiedy powinien. Nawet gdy dziewczyna chce mi że tak powiem zwalić i stara się go obudzić, to nic nie daje. Ktoś potrafi mi to wyjaśnić ? Z góry dzięki za pomoc ;)
Obserwuj wątek
    • torado Re: Wzwód 26.07.14, 14:35
      moccar napisał(a):

> Dobrym sposobem moze byc naturalny suplement diety, po co od razu szpryclować s
      > ię viagrą? Ja uzywam Erekton i mi pomaga

ale chłopak ma dopiero 17 lat...:-D
      • torado Re: Wzwód 26.07.14, 14:36
        i z tego co pisze nie ma problemu ze wzwodem w samotności...
    • Gość: admi Re: Wzwód IP: *.77-79-250-64.net.eco.atman.pl 23.12.22, 14:01
      W takich momentach trzeba faceta wspierać i okazac mu trochę zrozumienia. Dal niego jest t jeszcze gorsza sytuacja niż dla nas babeczek.... Każdemu sie zdarza raz na jakiś czas.
      • Gość: beire Re: Wzwód IP: 194.187.144.* 03.01.23, 14:18
        No wlaśnie ja wspieram. Ale co robić jak sytuacja się powtarza? I to już nie pierwszy raz?
        • Gość: admi Re: Wzwód IP: *.213-189-56-192.net.eco.atman.pl 05.01.23, 14:15
          No cóż. W takim przypadku trzeba mu zaproponować jakieś środki bez recepty na potencję ( jeśli sam jeszcze takich nie bierze). Tak jak tutaj opisują dziewczyny. Jesli bdzie się przed tym bronił rękami i nogami a tak równiez może się zdarzyć to zaakceptowac. Albo po prostu zaprowadzić do lekarza.
          Mój na szczęście zdecdyował sie na suplementy i tym samym nasze życie intymne sie odnowiło.
          • Gość: dormar Re: Wzwód IP: *.artnet.gda.pl 09.01.23, 12:24
            A jakie konkretnie suplementy przyjmował? Bo mój zamówił sobie srodek z sieci, który miał dzialać. Jednak okazało się,że działanie nie jest takie jakby można było oczekiwać
            • Gość: admi Re: Wzwód IP: *.sprintdatacenter.net 10.01.23, 13:30
              Te suplementy zawierające w sobie l-algininę są całkiem efektywne i działają na facetów. Poczytaj sobie o cum on czy viamenie.. Jest jeszcze sporo pochodnych jak erekton, ale z tego co wiem, to viamen i cum on dają lepsze rezultaty.
              • Gość: galahad Re: Wzwód IP: *.eco.atman.pl 17.01.23, 07:11
                Chyba najgorsze co mozna w takiej sytuacji zrobić to mieć pretensje oraz się na faceta obrazić.Dla faceta sama taka sytuacja jest stresujaca i nie powinniśmy jeszcze bardziej tego zaogniać. Trzeba w takiej sytuacji go wspomóc, troche uspokoic, zaproponoiwać cos innego i powiedzieć, że się zdarza i spróbujecie innym razem. Facet to nie maszyna, sa gorsze i łatwiejsze dni. Jeśli jednak powtarza sie to często to trzeba zrobić badania, ograniczyć stres, ewentualnie wprowadzić jakies tabletki bez recepty (dobre działanie mogą mieć tabletki z l argininą jak wspomniany tutaj cum on)
    • mav.2000 Re: Wzwód 04.01.23, 12:39
      Może za często się masturbujesz zanim się spotkasz z dziewczyną, a może one Cię nie podnieca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka