Gość: Monika IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 27.10.01, 23:20 Chciałabym się dowiedzieć czy połykanie spermy jest bezpieczne, czy też nie? Czy może prowadzić do jakiś dolegliwości, chorób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nork Re: Połykanie spermy IP: *.uea.ac.uk 28.10.01, 01:20 Gość portalu: Monika napisał(a): > Chciałabym się dowiedzieć czy połykanie spermy jest bezpieczne, czy też nie? > Czy może prowadzić do jakiś dolegliwości, chorób? Wypali Ci przewod pokarmowy! Gosch, ile Ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Połykanie spermy IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.01, 01:48 Nork, Ty się nie śmiej! Jeśli Monika będzie tak ciężko to przeżywać, nabawi się jakiejś ciężkiej nerwicy - a wtedy jej własne kwasy żołądkowe wypalą jej przewód pokarmowy! Będzie podejrzewać, że sperma to nie wysokowartosciowe białko i jeszcze parę witamin oraz mikroelementów, tylko że to kwas solny :( Moniko, zdrowy facet ma ejakulat zdrowy jak jogurt "Danone", albo jeszcze lepszy :) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nork Re: Połykanie spermy IP: *.uea.ac.uk 28.10.01, 12:30 OK, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Połykanie spermy 28.10.01, 20:18 Oczywiście, że jest bezpieczne pod warunkiem,że Twoim partnerem jest zdrowy mężczyzna. Jeżeli dochodzi do kontaktu seksualnego między zdrową i chorą osobą to prawdopodobieństwo zarażenia się jest bardzo duże. Jak we wszelkiego rodzaju zakażeniach decydujące znaczenie ma ilość czynnika chorobotwórczego, czas ekspozycji oraz wielkość wrót zakażenia ( czyli ilość uszkodzonej tkanki umożliwiającej wniknięcie bakterii lub wirusa do krwiobiegu ). Zarażenie może wywołać jedynie bezpośrednie dostanie się wirusa do krwiobiegu. W przypadku kontaktów oralnych zarażenie jest możliwe gdy w ustach mamy jakąś otwartą ranę (np. krwawiące dziąsło, sparzony język, nadżerki błony śluzowej żołądka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati pytanie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.10.01, 21:34 Moja kobieta za żadne skarby niechce połykać, co mam robić Zdruzgotany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: pytanie IP: *.chello.pl 28.10.01, 22:20 Gość portalu: pati napisał(a): > Moja kobieta za żadne skarby niechce połykać, co mam robić > Zdruzgotany ? Moze jak najpierw sam polkniesz raz czy drugi i Ci nie zaszkodzi, to Twoj przyklad Ja przekona? Mnie to przekonalo;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: pytanie IP: *.chello.pl 30.10.01, 20:58 super-mario napisał(a): > chyba żartujesz? sam swoją? Dlaczego nie, czyzbys mial klopoty z cisnieniem spermy podczas wytrysku? Odpowiedz Link Zgłoś
super-mario Re: pytanie 30.10.01, 21:27 Nie mam klopotów z cisnieniem, ani krwi, ani spermy. Ale żeby posuwać się aż do konsumpcji? Czy to naprawdę takie atrakcyjne? Co cię w tym tak rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: pytanie IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.01, 23:33 super-mario napisał(a): > Nie mam klopotów z cisnieniem, ani krwi, ani spermy. Ale żeby posuwać się aż d > o konsumpcji? Czy to > naprawdę takie atrakcyjne? Co cię w tym tak rusza? > Czyżbyś sam sobie odpowiedział? Jeśli Twoja partnerka myśli podobnie i ma podobne problemy, to dlaczego Tobie tak ciężko przychodzi zrozumienie tego, czego ona nie chce rozumieć? Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: pytanie do BONY IP: 192.168.0.* 31.10.01, 11:47 Bona! Czy Ty kiedykolwiek próbowałaś tego rarytasu (chodzi o połykanie) Mam nadzieje, że odpowiesz TAK w związku z tym proszę o wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: pytanie do BONY od smyka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 10:20 Dzieciak MAX też czeka na Twój post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: pytanie do Bony IP: 158.66.108.* 31.10.01, 12:19 Halo Bono, dołączam się do smyka. Jeśli lubisz tak jogurciki, to czy nie zechciałabyś zlizać mój z prześcieradła. Jest wyjątkowej jakości i szlachetności. Dodaję, że nie mam krost, syfa itp. Zaoszczędziłbym na praniu, a ty na żywieniu? Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
lucki73 Re: pytanie do Bony 31.10.01, 13:31 Max, do tej pory kreowałeś się na intelektualistę, ale tak naprawde prostactwo zwycięża, nieprawdaż? Nie obrażaj proszę innych na tym forum. ------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: pytanie do Bony IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 13:49 Lucki! Dlaczego stajesz w obronie BONY Daj spokój, ona sama da sobie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucki73 Re: pytanie do Bony 31.10.01, 13:57 Smyku, nie staję w obronie Bony (bo wiem doskonale, że sobie z dzieciakiem pt."Max" poradzi), ale staję w obronie dobrego smaku. Max moim zdaniem granice dobrego smaku przekroczył. Rozumiem jego chęci zaimponowania swoim błyskotliwym dowcipem (w jego mniemaniu oczywiście), ale nie przypominam sobie aby ktoś do tej pory (ze stałych użytkowników forum) robił sobie tak mało wyszukane dowcipy pod adresem koleżanki z Forum. To raczej zabawne nie było, a raczej mało kulturalne. Z takim poziomem Max może wskoczyć na forum "BigBrother II". Tam jest właśnie podobny styl.--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: pytanie do Bony IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 14:23 OK, faktycznie takie teksty są nie na miejscu BONA jest za poważną KOBIETĄ by ją jakiś tam dzieciak (MaX) mógł nie szanować. MAX - TY ŁOBUZIE !!!!!!!! smyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: pytanie do luckiego IP: 158.66.108.* 31.10.01, 14:17 Halo lucki, ależ ty kulturnyj! Zatkało mnie. Mam do ciebie pytanko: co lubisz bardziej, zlizywanie spermy z prześcieradła czy żołędzi? Rozumiem, że jedno jest "fe", a drugie juz nie "be". Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: pytanie do luckiego IP: 212.160.156.* 31.10.01, 14:42 jestes, Max, zenujacy! I obrzydliwy w tym co piszesz. Niestety nie jest to stan stabilny. Pogarsza Ci się. Kia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do kia IP: 158.66.108.* 31.10.01, 14:56 Halo kia, o, przepraszam. Kto tu jest obrzydliwy? Czy ja komuś proponuję łykanie czyjejś spermy? Te uwagi proszę kierować do Bony. Szkoda, że co poniektórzy widzą brzydotę nie w sobie, a w np. szlachetnym Maxie. Halo, Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: do maxa IP: 212.160.156.* 31.10.01, 15:13 Max, Ty proponujesz jej zlizywanie ze swojego przescieradła, a to już jest ... obrzydliwe to za mało powiedziane. Poczytaj swoje wczesniejsze posty, albo mysl kiedy piszesz. Pozdrowienia Kia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki73 Re: odpowiedź od luckiego dla Maxa IP: *.*.*.* 31.10.01, 17:00 Max - żołędzie to są na drzewie. Najpierw wyedukuj się w zakresie terminologi związanej z nazewnictwem męskich narządów płciowych. A poźniej Ci odpowiem.----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki73 Re: odpowiedź od luckiego dla Maxa IP: *.*.*.* 31.10.01, 17:00 Oczywiście miało być: "terminologii"-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do kia IP: 158.66.108.* 31.10.01, 15:21 Halo kia, co cię tak wkurza? Jak jakiś facio proponuje Bonie zlizanie mu, to cię fascynuje. Jak z prześcieradł, to nie? Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: do kia IP: 212.160.156.* 31.10.01, 15:32 Max, Wkurza mnie Twój zerowy poziom intelektualny, brak szacunku dla innych i elementarnej kultury wobec nas wszystkich. I absolutnie mnie to nie fascynuje. Wręcz przeciwnie wzbudza we mnie odrazę. Max, poczytaj sobie na spokojnie swoje posty. Sam zobaczysz. Ty albo masz 14 lat, albo Twój umysl zatrzymał sie w rozwoju we wczesnym dzieciństwie (w przeciwieństwie do ciała i popędów) Kia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do kia IP: 158.66.108.* 31.10.01, 15:41 Halo kia, mój poziom intelektualny jest bardzo wysoki, jak zauważyłaś. Zawsze dostosowuje się do rozmówców. Zawsze polemizuję z poglądami, nie ludźmi. Jak ktoś czuje się obrażony za krytykę jego stanowiska, to już jego problem. Ja lubię krytykę, bo z niej mogę czegoś się nauczyć. Inni nie lubią, bo są samolubieżni. Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: do kia IP: 212.160.156.* 31.10.01, 15:48 Absoulnie nie uwazam Towjego poziomu intelektualnego za wysoki. wręcz przeciwnie jest DENNY. A poza tym masz cos nie tak z ukierunkowaniem popędu płciowego. Samlubni a nie samolubiezni (no ,ale to chyba była taka freudowska pomyłka) - o ile wiesz co to jest. Przy Twoim niskim poziomie - nie przypuszczam, abys wiedział Kia PS. A może Ty lubisz byc poniżany przez uczesników forum. Twoja satysfakcja seksulana lezy w bardzo dziwnym miejscu... Jesteś dewianetem. Niestety, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: do kia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 19:47 Gość portalu: Max napisał(a): > Halo kia, > > mój poziom intelektualny jest bardzo wysoki, jak zauważyłaś. Zawsze dostosowuje LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
unefee Re: do kia 06.11.01, 18:17 czy nie czujecie, ze tylko bez sensu zepsuliscie sobie humor, zamiast poradzic strapionym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona13 Re: pytanie IP: 217.11.132.* 31.10.01, 12:27 no widzisz, ja tez mam straszne opory przed tym, sprobuj zrozumiec swoja kobiete (moj mezczyzna mnie rozumie, w zaden sposob nie naciska ani sie nie wscieka czy obraza i za to go cenie), jednak nie wykluczam tego, ze kiedys to zrobie. Pozdrawiam Ps: Max ale ty masz niemozliwie durne teksty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: pytanie IP: 158.66.108.* 31.10.01, 12:39 Halo ono, odradzam ci tych praktyk. Naukowe badania wykazały, że może ci się w żołądku lub kiszkach zalęgnąć spermiak, to coś jak zmutowana glista. Więc uważaj. Proponuję, byście pochłaniali spermę jak dotychczas. Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona13 Re: pytanie IP: 217.11.132.* 31.10.01, 14:52 Gość portalu: Max napisał(a): > Halo ono, > > odradzam ci tych praktyk. Naukowe badania wykazały, że może ci się w żołądku > lub kiszkach zalęgnąć spermiak, to coś jak zmutowana glista. Więc uważaj. > Proponuję, byście pochłaniali spermę jak dotychczas. > Halo,Max no wiesz niekoniecznie zawsze ja pochlaniamy, ja ja lubie czuc na roznych czesciahc ciala ale to jest inna bajka, a jezeli sie zdecyduje na "pochloniecie" to bedzie przemyslana decyzja:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar dowcip z brodą IP: 213.25.197.* 31.10.01, 12:54 Połykanie spermy to przestępstwo - kanibalizm Wypluwać też nie wolno, bo to aborcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petka Re: dowcip z brodą IP: 195.117.10.* 31.10.01, 14:37 masz rację Mar dyskusja ta zeszła już na psy dzięki naszemu uprzejmemu Maksowi więc pozostało tylko jedno skwitować to tylko takim dowcipem.Ale oprócz połykania i wypluwania to marnować też niewolno.Bo to nie po katolicku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do petki IP: 158.66.108.* 31.10.01, 15:06 Halo petko, jesteś bystra. Rzeczywiście racjonalność natury nie przewiduje marnowania spermy. Widziałaś psa, któremu by się zmarnowało? Nie dyskusja zeszła na tegoż psa, ale sam wątek był już "ludzki". Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki73 Re: do Maxa IP: *.*.*.* 31.10.01, 17:05 To mało jeszcze w życiu widziałaś. Nie tylko człowiek się masturbuje. Inne ssaki też to robią. A psom także się zdarza. Wprawdzie nie robią tego własnymi kończynami jak np. naczelne, ale potrafią sobie "zrobić dobrze". Więc Twój przykład z psem jest akurat zupełnie nietrafiony.------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do luckiego IP: 158.66.108.* 05.11.01, 11:44 Halo luchi, u mnie w gospodarstwie mamy psy, koty, dwa konie, parę krów itd. Nic takiego nie zauważyłem. Nie neguję, że coś takiego może być. Np. jeden z koni chciał się zadać z krową, ale z tego związku nic nie wyszło. Zachowanie musi być więc błędne. Podaj przykłady naczelnych i psów, które coś takiego robią. Chciałbym znać literaturę na ten temat. Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
lucki73 Re: do luckiego 05.11.01, 12:56 Gość portalu: Max napisał(a): > Halo luchi, > > u mnie w gospodarstwie mamy psy, koty, dwa konie, parę krów itd. Nic takiego > nie zauważyłem. Nie neguję, że coś takiego może być. Np. jeden z koni chciał > się zadać z krową, ale z tego związku nic nie wyszło. Zachowanie musi być więc > błędne. Wśród psów zdarzają się nawet zachowania homoseksualne. I muszę przyznać, że kilkakrotnie sam widziałem, gdy dwa psy próbowały odbyć ze sobą stosunek płciowy. --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do luckiego IP: 158.66.108.* 05.11.01, 13:49 Halo lucki, a może te zachowania to skutek braku "laku"? To, że zachowanie ma miejsce, nie stanowi jeszcze nic o jego wartości. Jestem ostrożny w przenoszeniu zachowań zwierzęcych na ludzi, chociaz uważam je za narmalniejsze niż ludzi. Co do zachowań homoseksualnych znasz już moje zdanie. Jest ono ewidentnie błędne czy to u ludzi, czy to u zwierząt (brak skutków (potomstwa) dla analogicznych aktów podejmowanych u heteroseksualnych). Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Marnowanie? do Maxa IP: *.*.*.* 02.11.01, 10:48 Maksiu, a jak Ci się coś przydarzy przez sen, to też przecież marnowanie...a wiem, że Ci się przydarza, bo kazałeś komuś tam zlizywać. ja myślę, że powinienieś spać w gumce, żeby niczego nie zmarnować. Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: Połykanie spermy 31.10.01, 15:47 dziwię się tylko forumowiczom tym trochę mniej poważnym, że dają się wciągać do wymiany zdań takiemu mydłkowi zza oceanu jakim jest max. Sami jesteście sobie winni. Lepiej go ominąć w milczeniu. Są jeszcze inni do dyskusji. Pozdrowienia dla Bony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alk Ostateczny wniosek IP: *.sasknet.sk.ca 03.11.01, 06:21 Facet byl umowiony z zona na seks oralny, ale za dlugo sie gapil w Internet i przyszedl do lozka, to ta juz prawie spala. Chcial sie do niej dobrac, ale ona mowi "juz chce spac, spusc sie do szklanki, a ja to juz rano wypije". Odpowiedz Link Zgłoś
zofia9 Re: Ostateczny wniosek 04.11.01, 00:39 Gość portalu: Alk napisał(a): > Facet byl umowiony z zona na seks oralny, ale za dlugo sie gapil w Internet i > przyszedl do lozka, to ta juz prawie spala. Chcial sie do niej dobrac, ale ona > mowi "juz chce spac, spusc sie do szklanki, a ja to juz rano wypije". Idz wytrzezwiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś