marxx 12.03.04, 03:05 I have taken more out of alcohol than alcohol has taken out of me. SIR WINSTON CHURCHILL Swieta racja , ja tez tak mam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Alkohol 12.03.04, 23:07 dopisze sie sam do tego smakowitego watku, bo przeciez powszechnie jest wiadome , ze tu to sami abstynenci, i zadnego alkoholu to i nie popbieraja wewnetrznie... jesli juz to zewnetrznie aby zdezynfekowac wyciskane pryszcze . A szkoda!!!! Mickiewicz tez pil, i Norwid i Szekspir i Maria Kurie i Matka Teresa!!! wstydzcie sie! Odpowiedz Link
marxx Re: Alkohol 12.03.04, 23:24 Jeszcze napisze, ze ja tam zaufania nie mam do osoby ktora mi przedstawia, ze alkoholu nie pija!!! Taka osoba czesto potrafi wmawiac , ze alkohol wcale smaku nie ma!!! I ze picie jest bez sensu. Wtedy jestem pewien , ze takimi tekstami osoba taka zaslania wlasne kompleksy, poniewaz jest niedowartosciowana, ew. nawet nieprzystosowana do zycia w spolczesnym spoleczenstwie a dodatkowo brak jej romantycznej fantazji....heeej hoooo! (o takiej) Taka osoba mowi , ze calemu zlu winny jest alkohol (hahaha) , ze to wina alkoholu, ze panowie brzydko mowia i sie zachowywaja nieodpowiednio...smiem zawsze twierdzic, ze to jest tak: osoby w/w przebywaja w takim towarzystwie (lubia przebywac?) ktore ma takie cechy jakie czasami sa opisywane jako buractwo i sloma ze z butow, a alk. tylko takie cechy (najczesciej dziedziczne) bardziej podkresla! Czyli chcialbym przedstawic teze, dzieki piciu alkoholu poznamy sie szybciej i przyjemniej bez jakichkolwiek prob swirowania na docenta z Kulu. Poniewaz alkohol wyzwala w nas tylko i wylacznie pozytywy!!!!! Tylko musimy wiedziec z kim pić. na zdrowie! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Alkohol 12.03.04, 23:35 A co z pijacymi herbate w towarzystwie pijacych piwo?hmm Odpowiedz Link
marxx Re: Alkohol 12.03.04, 23:36 HAHAHAHAHAHAAH nie ma takiej mozliwosci!!!!! w towarzystwie pijacych piwo pije sie piwo! smiechy.w.ciemnosci napisała: > A co z pijacymi herbate w towarzystwie pijacych piwo?hmm Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Alkohol 12.03.04, 23:50 marxx napisał: > HAHAHAHAHAHAAH > > nie ma takiej mozliwosci!!!!! > w towarzystwie pijacych piwo pije sie piwo! > Towarzyszu! A Towarzysz Przewodniczacy nie pamieta co pija niektore panie?;-) Ps w towarzystwie pijacych herbate pije sie herbate!:P > > > > smiechy.w.ciemnosci napisała: > > > A co z pijacymi herbate w towarzystwie pijacych piwo?hmm > > Odpowiedz Link
marxx Re: Alkohol 17.03.04, 04:34 Wszelki duch pana Boga swego chwali!!!! Tenzinn to TYYYYYYYYYYYYY??????????????????!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Alkohol 17.03.04, 05:36 ano widze!!! nowa jakosc!!! usmiech i nowa mantra!!! czyli do przodu!!!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Alkohol 17.03.04, 05:37 ale szkoda ze taka nie buddyjska:( juz sie przyzwyczailem Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Alkohol 17.03.04, 17:25 Apropo alkoholu, czy dzis bedziecie spozywac jakiegos Guinessa alo cus innego jak to tradycja nakazuje????????? Odpowiedz Link
tenzinn Re: Alkohol 17.03.04, 18:13 Tylko nie dzis bo mam test dzis w szkole. Ale w sobote.........kto wie:) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Alkohol 17.03.04, 18:39 tenzinn napisał: > Tylko nie dzis bo mam test dzis w szkole. > Ale w sobote.........kto wie:) na odwage tenzinn, na odwage:) Odpowiedz Link
marxx Re: Alkohol 17.03.04, 23:04 A ja juz dwa dni temu widzialem zielona chicago river...to tak apropo teatru. Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Alkohol 18.03.04, 00:09 Podobno byla tez parada ale mnie jakos ominela :( a z was ktos byl? Odpowiedz Link
tenzinn Re: Alkohol 18.03.04, 00:43 oczywiscie ze ja nie bylem ale to nie przeszkadza zeby zrobic kolejna ps slyszeliscie ze w lipcu ma byc mecz polska - usa Odpowiedz Link
tenzinn Re: Alkohol 18.03.04, 18:09 11 lipca soldier field. aha kto wie jak sie wqyleczyc z totalnej grypy w 1 dzien:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Alkohol 18.03.04, 21:11 i jeszcze jedno pare dni po tym spotkaniu ma byc mecz manchestery united z bayernem tez w tem samym miejscu, zapowiada sie pilkarskie lato w chicago Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Alkohol 18.03.04, 22:17 ale ja slyszlam ze co do miejsca to jeszcze nie wszystko wiadomo, podobno rozpatruja tez NY.......co to grypy, jedyna propozycja duzo czosnku, mleko z miodem i maslem na gardlo i lezec w lozku pod piezyna, mozna tez jakies witaminki zapodac np. C ,ale nie gwarantuje ozdrowienia tak od razu. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Alkohol 18.03.04, 22:48 Wow:))))) To ja ide. Zaczne rozgladac sie za biletami. ps na grype to najlepszy podobno jest oklad z cieplego damskiego cialka;-) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Alkohol 18.03.04, 22:56 Wlasnie sprawdzilam na ticketmaster. Nic nie ma:( Przynajmniej nie na Soldier Field. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Alkohol 18.03.04, 23:45 do lipca daleko info przyjalem, ale niestety oprocz czosnku, mleka, witamin i masla niec nie mam:) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Alkohol 19.03.04, 16:42 Nie martw sie Tenn. Wiosna tuz tuz, moze Ci cos bocian przyniesie;-))) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Alkohol 19.03.04, 16:53 Tennzin a do Soboty sie wyleczysz???? bo mielismy zielone piwo pic! Odpowiedz Link