Dodaj do ulubionych

Elvis Presley

21.05.05, 06:17
www.elvis.com/default.asp Tak, wiem kazdy ma dostep do internetu, zna
sie na wyszukiwarkach i sam moze... Tak, jak z M.Monroe chodzi o swoj
osobisty stosunek do tych osob.
Wspolny wyjazd do Memphis. Wiem, to kiczowate miejsce. Ale co innego
zobaczyc to na wlasne oczy. Okolo osmiu godzin jazdy. Wiem, ze nie zbierze
sie wiecej jak jeden, dwa samochody.. To tylko pomysl.
Obserwuj wątek
    • rysunkowapostac Re: Elvis Presley 21.05.05, 06:23
      Swietny pomysl na wycieczke! Miejsce moze byc najbardziej nawet kiczowate ale
      co mozna zobaczyc po drodze! To jest wlasnie przeciez prawdziwa Ameryka. Tutaj
      w Chicago jest naprawde specyficznie...

P.S. A ja trzy lata w stanach i dobrze, ze raz na Searsie bylem... Porazka.
      • marxx Re: Elvis Presley 21.05.05, 22:55
        Jestem tu 5 lat i nie bylem na zadnym drapaczu chmur, i jakos sobie z tym
        radze! :)))
        A jesli chodzi o E.P. i Memphis...pomysl jest do zrealizowania, moteli pelno na
        trasie, i starczy jeden normalny nieprzedluzany weekend ...tylko checi i brak
        nerwow!

Polecam Nashville, kolejne miejsce ktore sporo rozni sie od Chicago!!!!!!!!

Mowimy tym samym jezykiem, znamy sie przez internet i w realu, mieszkamy w
        jednym miescie, mamy chec poznac ameryke nie tylko w trakcie pracy....koniec
        klotni!
        A kto byl w Memphis?????????

m

PS: tten kicz ma wplyw na caly Swiat, czy to nie jest niesamowite!!!!!!

marek
        • littlewing Re: Elvis Presley 22.05.05, 15:55
          nie pytaj.Waro pojechac,a od M do N Tenesee --to rzut beretem... Q....jak ja
          Wam zazdroszcze. Rock-Pop -Bluegrass -Hip Hop-itd itp . Muzeum Elvisa jest OK.lw
          • littlewing Re: Elvis Presley 22.05.05, 15:57
            aha ...jak byscie nie wiedzieli co zobaczyc po drodze to podpowiem.Ale wtedy
            tylko gdy zapadnie decyzja o wyjezdzie. Mieszkalem blizej to wiem. LW ;(((((
          • marxx Re: Elvis Presley 22.05.05, 20:01
            Tak sobie mysle , ze to wcale nie jest glupi pomysl z tym wyjazdem sladami
            Presleya i Willi Nelsona !

m

Ja lubie s.w. Johny Casha i Nelsona...a tak to country music nie trawie.

• marxx Re: Elvis Presley 22.05.05, 21:11
              rewelacyjna piosenka EP
              In the ghetto

rewelacja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka