07.09.06, 15:01
czy to w ogole da sie tu kupic?? Chodzi mi o taka do farbowanie brwi i rzes. CZy ministerstwo zdrowia zakazalo sprzedazy takich wynalazkow w usa?? Kolezanke zdesperowana mam. Nowa jest po tej stronie oceanu, oprawe oczu farbuje od lat, Mozna to gdziews kupic?? Jesli tak to gdzie i jak sie nazywa, proszeeee
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: henna 07.09.06, 15:28
      na pewno mozna kupic (sa przeciez tatuaze z henny), moze szukaj tam gdzie jest wielu Hindusow?
      • tamsin Re: henna 07.09.06, 15:43
        henne chyba w dalszym ciagu mozna w cvs kupic, a jak nie ma tam to na sto
        procent bedzie jak Edytkus pisala w hinduskich sklepach..sama kiedys chodzilam
        na robienie henny do Elizabeth Grady, ale przestali oferowac to i ja przestalam
        henne stosowac. Zreszta stosowalam ja tylko gdy wyjezdzalam na wakacje
        polaczone z pluskaniem sie w cieplej wodzie, wiec nie ma duzej straty.
        • jankocha1 Re: henna 07.09.06, 16:41
          a ktos z Polski nie moze podeslac??? Mnie rodzina przysyla. Dosyc spora tubka
          (starcza na baaaardzo dlugo) kosztuje ok 12-15 zlotych. A najtansza to mozna
          kupic i za dwa zlote. wiem, bo kilka tygodni temu mialysmy ta sama rozmowe z
          kolezanka z Pl.
          • artremi Re: henna 07.09.06, 19:56
            Ja wlasnie przywiozlam sobie henne z PL. Sama robie sobie w domu i wychodzi
            lepiej niz u wiekszosci kosmetyczek. Jesli ktos bedzie w W-wie i chce wiedziec
            gdzie mozna kupic, to moge sac namiary.
    • eve77 Re: henna 07.09.06, 17:32
      Przez przypadek znalazlam kiedys henne w Walmarcie, powiem ze bylam zaskoczona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka