marcysiaw1 08.06.07, 20:18 J.w. malego bo 17 miesiecznego dziecka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland tutaj 12.06.07, 02:23 www.landsend.com/cgi-bin/search.cgi?store=le&action=newSearch&search=sleeping+bag Odpowiedz Link
rhodeisland tu tez. Wybierarz opcje "kid's" 12.06.07, 02:26 www.llbean.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?page=sleeping-bags&categoryId=3789&cat4=1074&storeId=1&catalogId=1&langId=-1 Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Gdzie kupic spiwor dla dziecka? 12.06.07, 02:29 www.campmor.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=40000000226&storeId=226&categoryId=73066&langId=- 1&parent_category_rn=244&CMP=KNC-google&engine=google&keyword=G000001900 Odpowiedz Link
edytkus Re: Gdzie kupic spiwor dla dziecka? 12.06.07, 04:16 to do przedszkola? w Alexandry nie wolno miec spiworow ze wzgledow bezpieczenstwa (za dlugo trwa wydostanei sie), kupilam jej cos podobnego czyli polaczenie pikowanego materaca z polarowym kocem, materac ma "poduszke." Fajna rzecz bo dziecko moze sie latwo odkryc jesli jest za goraca, calosc mozna zrolowac, ma pasek i kieszen. Jesli chcesz sprawdze jutro nazwe firmy. Nie bylo tanie ale i nie jakies bardzo drogie, doskonale sie pierze i starczy na kilka lat. www.fantasytoyland.com/sleepingbags-personalized-sleeping-bags.html tinyurl.com/2hcapg Odpowiedz Link
edytkus Re: edytkus 13.06.07, 03:36 Teraz maja wiekszy wybor i nizsze ceny :) Jesli sie zdecydujesz kup ktorys z tych nowych wiekszych. Ja kupilam w sklepie gdzie nie bylo mozliwosci wyszycia imienia, mam ten o nazwie Lazy Daisy. Alexandra nawet w domu uklada go sobie na lozku i tak chce spac :) Nie wiem czy to widac na zdjeciu ale one nie maja zamka jak typowe spiwory. To raczej mini "lozeczka" wiec musisz sama zdecydowac czy nadaja sie na biwak i czy nie bedzie dziecku w tym za zimno. www.mynappak.com/store.asp Odpowiedz Link