aputnam 05.01.04, 21:10 Kto byl i z jakim biurem podrozy? Chetnie bym tam pojechala. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyta2003 Re: Alaska 06.01.04, 04:01 kilka dni wczesniej w rozpoczetym watku "podroze zagraniczne" podalam telefon biura w Chicago, ktore organizuje takie wycieczki jak rowniez informowalam, ze bylam z tym biurem na Alasce. Wrazenia jak najlepsze, ale kazdy ma inne oczekiwania. Odpowiedz Link
aputnam Re: Alaska 07.01.04, 17:22 Nie odpowiedzieli mi na mojego maila z prosba o przeslanie oferty , skoro olewaja potencjalnego klijenta na poczatku to obawiam sie ze i pozniej , a zwlaszcza w jakis komplikacjach nie bedzie mozna sie z nimi dogadac ,po co sie meczyc ,poszukam kogos innego Odpowiedz Link
zyta2003 Re: Alaska 08.01.04, 02:06 W czwartkowym N.Dz. jest ich oferta biura o ktorym pisalam, na wycieczki na Alaske tez. Ja do nich zadzwonilam i dostalam program interesujacej mnie wycieczki. Oczywiscie, mozesz znalezc bardziej odpowiadajace ci biuro, np. Majcherczyk z New Jersey,jednak w przyslanej mi ofercie niestety nie maja Alaski, zreszta mnie akurat to biuro mniej odpowiada. Biuro z Chicago ma swoja strone internetowa. Odpowiedz Link
aputnam Re: Alaska 08.01.04, 15:20 Wiem ze maja www to pierwsz krok ktory zrobilam , ale na tej stronie nie ma interesujacych mnie inf. informacji,ale dziekuje za wzystkie odpowiedzi Odpowiedz Link