Dodaj do ulubionych

Jaki interaktywny piesek

01.12.10, 16:42
Chcieliśmy kupić dla naszej córci interaktywnego pieska Bobby lub Hector z Eppe ale po przeczytaniu opinii (dużo negatywnych) raczej z nich zrezygnujemy. Znalazłam dwa inne tylko opinni na ich temat raczej brak, czy ktoś może ma z serii Rescue Pets: Szczęśliwą mamę za szczeniaczkami lub z serii Natalia pieska Mały maltańczyk i wyrazi swoją opinię ?
Obserwuj wątek
    • Gość: PIKNIKT A może? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 15:40
      A może takiego robota www.nitrotek.pl/modele/zabawki-rc/robone.html hehe :P
      • Gość: Przemo Re: A może? IP: 46.112.27.* 02.12.10, 16:58
        Fajny robot ale chyba raczej dla chłopca :)
    • aniulek2010 Re: Jaki interaktywny piesek 03.12.10, 21:44
      Z mężem kupilismy prezent dla jego braciszka na urodzinki osattnio i sposrod wilu inetraktywnych pieskow wybralismy bernardyna Samby allegro.pl/epee-piesek-pies-samby-interaktywny-i1342226375.html Piotruś go uwielbia, to takie słodkie jak piesek sie przytula do dziecka- ma kilka czujnikow dotyku . A dzieki gwizdkowi piesek przybiega do Ciebie :) I ta smyczka :) według mnie to bardzo bardzo fajny piesek ... szczerze Polecam !!
    • 2-reniaa Re: Jaki interaktywny piesek 08.12.10, 15:25
      Ja również zdecydowałam się na pieska Samby.Moja córcia ma przeszło dwa latka i myślę że długo się nim pobawi,jak coś to ma brata bliźniaka który też się ucieszy z pieska.A jakie negatywne opinie czytałaś na pieska Boobi?Mi w nim nie podoba się duża ilość gwizdków które będe potem pilnowała żeby nie zgineły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka