Dodaj do ulubionych

Puzzle na prezent

21.01.12, 22:29
Ostatnio coraz mniej osób układa puzzle. Uważa się, że jest to czasochłonne zajęcie, które nic nie daje.
Jednak większość z nas zapomina o tym, że puzzle uczą cierpliwości, logicznego myślenia i dzięki nim łatwiej możemy się skupić. Jeśli więc ktoś z Państwa chciałby kupić swoim bliskim (dzieciom, rodzicom etc.) prezent to może odpowiednim byłyby puzzle?
Tutaj znajdziecie ogromny wybór: www.kuppuzzle.pl
Obserwuj wątek
    • hubertfw Re: Puzzle na prezent 22.01.12, 16:35
      Ja również jestem fanem puzzli. Najczęściej staram się je układać razem z moimi dziećmi, by czegoś ich nauczyć i oderwać od telewizora.
      • tomaszek21_6 Re: Puzzle na prezent 23.01.12, 10:56
        Witam,
        Spoko sklep, najdziwniejsze są tylko te co mają najwięcej elementów, prawie 82.000 lol!! swoją drogą dlaczego to taki dziwny obrazek ...
        • Gość: Anna Re: Puzzle na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 10:14
          ostatnio kupiłam układanki oraz puzzle drewniane w sklepie zabawki, puzzle i układanki drewniane i uważam, że był to strzał w dziesiątkę
          układanki są solidnie wykonane, przyjemne w dotyku oraz łatwe w układaniu dla dziecka
          największe wrażenie na mnie zrobiły układanki wielowarstwowe oraz puzzle w formie książeczki opowiadające historię o śpiącej królewnie
      • darekki1 Re: Puzzle na prezent 08.02.12, 23:57
        Dzisiaj kupiłem mojej żonie coś takiego:
        www.kuppuzzle.pl/index.php?route=product/product&path=113&product_id=1257
        Uwielbia układać puzzle. Wielkie dzięki za link do strony
        • margotta77 Re: Puzzle na prezent 10.02.12, 15:04
          Też lubię puzzle. Myślę, że to dobry sposób na to by się odstresować.
          Nie tylko dzieci się z nich cieszą :)
          • planeta222 Re: Puzzle na prezent 05.03.12, 19:29
            Dokładnie puzzle nie tylko dla dzieci.

Znajdziecie tutaj bardzo fajne puzzle drewniane ,różne modele.

Po złożeniu można pokolorować je farbami według własnej fantazji.
    • Gość: ProstyPrezent Re: Puzzle na prezent IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 12:09
      Puzzle to świetny pomysł na prezent dla dorosłych i dla dzieci :) Na pewno też świetne będą puzzle ze zdjęciem - czyli takie zaprojektowane przez nas. Teraz pełno firm w internecie oferuje tego typu usługi, tak samo jak kalendarze ze zdjęciami czy t-shirty.

------------------------
      www.prostyprezent.blogspot.com/ (blog z prezentowymi inspiracjami)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka