pisam 30.04.10, 09:06 Znalazłem w sieci, Ci co mają niedaleko powinni według mnie skorzystać z okazji. www.ksiazka.net.pl/index.php?id=4&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=4155&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=60dd8b6d1a Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: Prawo autorskie- warto skorzystać. 30.04.10, 23:15 pisam napisał: > Znalazłem w sieci, Ci co mają niedaleko powinni według mnie >skorzystać z okazji Akurat jestem zapisana do kosmetyczki :(( A trochę bardziej poważnie: - dzięki, fajnie, że znalazłeś i podlinkowałeś, i może ktoś rzeczywiście skorzysta, ale... - półtorej godziny na kuńferecję I pytania z sali? - z trzeciej strony, zawsze to COŚ. Odpowiedz Link
blackbird13 Re: Prawo autorskie- warto skorzystać. 01.05.10, 12:27 "... - półtorej godziny na kuńferecję I pytania z sali? ...." Ale przecież to w ramach imprezy _towarzyszącej_ targom książki. :) Ludzie z tej kancelarii prawnej dość często prowadzą szkolenia dotyczące praw autorskich w ramach Biblioteki Analiz/Rynku Książki. www.rynek-ksiazki.pl/szkolenia/ Warto śledzić aktualności na www.rynek-ksiazki.pl Zresztą 11 maja we Wrocławiu ma być jakiejś szkolenie (ale chyba inni wykładowcy). Kto zainteresowany, niech zerknie: www.rynek-ksiazki.pl/aktualnosci/umowy-prawa-autorskiego---aspekty-praktyczne_22595.html Program bardzo ciekawy :) Odpowiedz Link
nobullshit Re: Prawo autorskie- warto skorzystać. 02.05.10, 00:21 Może i trochę marudzę :)) To drugie szkolenie wygląda sensownie (chociaż kosztownie) - gdyby było w innym dużym mieście na W., to bym poszła. Odpowiedz Link
blackbird13 Re: Prawo autorskie- warto skorzystać. 06.05.10, 10:48 >gdyby było w innym >dużym mieście na W., to bym poszła. Mówisz, i masz: rynek-ksiazki.pl/aktualnosci/podstawy-prawa-autorskiego_22688.html ;) (w czerwcu cd.) Odpowiedz Link
nobullshit Re: Prawo autorskie- warto skorzystać. 06.05.10, 11:11 blackbird13 napisała: > Mówisz, i masz: Cholera, teraz to już nie będę miała wymówki... Dzięki! Odpowiedz Link
wlodekbar Forum prawne - warte polecenia 07.05.10, 13:56 Dzial Prawo autorskie - bdb moderator (chris) ,ktory swietnie odpowiada na pytania - polecam!: forumprawne.org/prawo-autorskie/ Odpowiedz Link